Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért finnyáskodik sok lány a sperma miatt?
Figyelt kérdés
A világ legtermészetesebb és legtisztább nedve2022. febr. 18. 14:15
1/28 anonim válasza:
Sose finnyáskodtam, egyik páromnál sem. Ha neked nem nyelik le, akkor lehet, hogy nem a legjobb az íze.
2/28 anonim válasza:
Nekem elég sok spermám van és kell hozzá bátorság.Csak elég kevés ilyen lány van sajnos,akinek van hozzá mersze...
3/28 anonim válasza:
Legtisztább... 😂😂
Az anyatej pl. tényleg steril.
4/28 anonim válasza:
"A világ legtermészetesebb és legtisztább nedve" - ez konkrétan baromság. Ilyen alapon nem értem miért idegenkednek sokan a pisitől, az sem rosszabb. Egészséges embernek a vizelete is tiszta.
Ettől függetlenül a szexben semmi sem kötelező. Ha egy lány nem karja nyalni nyelni stb, akkor ne tegye. Sokan vagyunk akik nem finnyáskodunk de ettől még nem lehet ezt sem erőltetni.
5/28 anonim válasza:
Te szereted az ízét? Te miért finnyáskodsz más emberek vizeletétől?
Na, ugyanezért.
6/28 anonim válasza:
Izé... ha így vágsz bele akkor nem túl sok alkalmad lesz ezt a gyakorlatban is megtapasztalni.
7/28 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb lányt izgatja a sperma. De szerintem ez így van rendjén. Mi meg a puncinedvet szeretjük.
10/28 anonim válasza:
Nyelj le egy adagot a sajátodból és megtudod mi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!