Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokás szólni a lánynak szopás közben, hogy készüljön a spermára?
Figyelt kérdés
Vagy ez magától értetődő?2022. febr. 15. 09:55
1/24 NTBS válasza:
Kapcsolattól, megegyezéstől függ. Szerintem illik, de a legtöbb lány érzi, hogy közeledik a csúcspontod, ettől még nem baj, ha szólsz.
4/24 anonim válasza:
Attól függ hogy megengedi-e hogy a szájába élvezz?
5/24 anonim válasza:
Megbeszélés kérdése.
Én mindig megkérdezem, hogy áll a spermával.
6/24 anonim válasza:
Nem tudom, tőlem sosem kérdezték. Nekem furán venné ki magát, hiszen érzem, hogy mikor jön, és direkt csinálom tovább. Ha ezt jelezgetni kell, akkor nem működik az összhang túl jól. De ha bizonytalan vagy, fiatalok vagytok, akkor inkább beszéljétek meg, de még szex előtt, ne közben kelljen kideríteni. Jobb, ha előre tudod.
7/24 anonim válasza:
Lehet azt érezni, ha nem akarom, akkor kiveszem a számból.
8/24 anonim válasza:
Én szoktam beszélgetni a barátnojeimmel, akár aktuális, akár ex. És mind azt mondta, hogy jobb ha szolok, vagy valamilyen modon a tudtukra adom, hogy már jonni fog. Természetesen egy ido után kiismertek és tudták már maguktol hogy mikor fog jonni, de eleinte segít nekik felkészulni rá.
9/24 anonim válasza:
Még csak az kéne! Én vazt szoktam mondani hogy MEGLEPETÉS! Persze szigorúan csak ha már a szájában van a cucc!
10/24 anonim válasza:
Nem kell szólni és a torkáig le kell tolni, amikor érzed, hogy elmész. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!