Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szokás szólni a lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokás szólni a lánynak szopás közben, hogy készüljön a spermára?

Figyelt kérdés
Vagy ez magától értetődő?

2022. febr. 15. 09:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig szóltam. A mostani párom szól hogy nem kell mert nem fogja elvenni a fejét.
2022. febr. 15. 14:55
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

Emberfüggő. Vagy igényli hogy szólj, van aki nem. Ha szólsz, bajod nem lehet, de ha nem, az elég nagy veszekedést is okozhat.

Vagy beszéld ezt meg vele előre, vagy szólj.

2022. febr. 15. 17:25
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Párom mindig szól. Neki ez így természetes. Én is azért érezni szoktam. Szóval szerintem illik. Mondjuk főleg olyankor, ha egy nő nem szeretné, hogy a pasi a szájába élvezzem.
2022. febr. 15. 17:48
 14/24 anonim ***** válasza:
47%
Nem kell szólni. Aki igényli, hogy szólj, az tudassa veled előtte.
2022. febr. 15. 17:56
 15/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem szoktam szolni. A jegyesem észreveszi rajtam, ismeri mikor hogyan lélegzem, a péniszem mozgását, a mozdulataimat, a reflexeimet.
2022. febr. 17. 19:33
 16/24 anonim ***** válasza:
86%

Szólj, nekem alap, hogy az elején szól a másik

Mai napig nem szeretem, ha a számba mennek el, de elviselem, viszont nem nyelem le, szóval azért kevésbé lendületesen szopok a vége fele ezért

2022. febr. 17. 20:19
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Mire ezekre a dolgokra sor kerül, nem árt tisztázni, ki, mit szeret. Volt olyan csajom, aki fél óra ismerkedés után egy mondatban közölte, mi az amit nem szeret és mi az amit igen. Persze ezeket meg lehet beszélni hetek alatt is ...
2022. febr. 18. 09:25
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes ezt megbeszélni.Nem minden nő szereti a spermát.Az én párom se.Nyilván nem is élvezek a szájába!Nem teszek olyat ami neki nem esik jól.Megoldja ezt másképp ügyesen.
2022. febr. 18. 10:32
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván egy nő, lány aki azért már tapasztalt és oda figyel a párjára (mondjuk közben nem a tévét bámulja) az tudja mikor fog jönni a sperma, nyilván aki ezt csinálja azért ezzel tisztában van ,hogy a férfi orgazmust mivel jár.persze akinek nem tetszik az állag vagy íz, azt meg lehet beszélni,ész előtte kell szólni. Mondjuk azt is be kell vallani hogy az orgazmus ebben az esetben kicsit más,mert ugye a kitörés előtti pillanatban egy kicsit abba kell hagyni.
2022. febr. 18. 17:49
 20/24 anonim ***** válasza:

Ha lenne barátnőd te szerencsétlen, nem írnál ki magától értetődő kérdést!

Kommunikáció! Hallottál már róla?

2022. febr. 18. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!