Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez hölgyeim?
Az itt lévő hozzászólók többsége pasi aki a vágyait írja le.
A "pályafutásom" első periódusában hasonló volt, nagyon sok nő nem is engedte szája a "végét", nemhogy lenyelje. Azóta fordult a kocka, ha szexuálisan nyitott nőkkel ismerkedsz akkor nem csinálnak belőle gondot. Még később rájön az ember arra is, hogy nem az a szex szuperlatívusza ha lenyeli v. sem.
Legközelebb első randin kérdezed meg jelen vagy gykn ha nem a válasz hagyd is.. 😂 😂
De egyébként, tízenX lány után biztosan kijelenthetem, hogy aki bekapta az le is nyelte(általában) Ahogy fentebb írták az állaggal nem volt gond sose(inkább folyik mint sűrű és tapad) hanem a mennyiséggel(sok) viszont a kedv/hangulat nagyon sokat számít meg, hogy milyen nap van és nap-éj egyenlőség illetve hold állás stb tehát ezer millió dolgon múlik..
azert fugg ez erosen attol is milyen izu a g.cike!!!
de en mindiglenyeltem es ma is orommel nyelem
Erzsi 40N
Lehet az is hogy rossz ízü a spermád..
attol hogy neked nem nyelték le, attol még másnak,más lenyeli..én is mindíg lenyelem ha vonzódom a sráchoz
Azért jóval több nő él a földön, mint ahányan ide jönnek véleményt nyilvánítani. Ha te ezt olvastad, és mást tapasztaltál, akkor az úgy lehetett, hogy éppen pont olyan nők válaszoltak, akik szeretik lenyelni, te meg éppen pont olyanokat fogtál ki, akik nem. Azért egy-két gyk-s kérdést nem lehet statisztikailag helyesnek érezni az egész lakosságra vonatkozóan.
Egyébként én is lenyelem, de a páromtól tudom, hogy az előző barátnői nagy többségben nem tették meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!