Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteget lehet olvasni arról, hogy sok lányt meg lehet fűzni kölcsönös szimpátia esetén támogatásos szexkapcsolatra, de mégis hogyan lehet erre rákérdezni náluk?
Egy LMBTQ+ embernek miért kellene toleránsnak lennie a fétisedhez, kérdező?
a) A nemi identitásom nem fétis.
b) Nem tartozom neked semmivel.
c) A leírtak alapján te sem vagy felém toleráns. Én miért legyek az?😀
33# Ha nem, hát nem. Ha mind a két félnek megfelel a támogatói kapcsolat, akkor hajrá.
Az értelmi intelligencia hiányát még értem, de honnan jön ez a degeneráltság dolog? Kissé túllőttél a célon. Csomó értelmes ember van, akinek szimplán bejön ez a kapcsolat mert sok pénze van, megteheti. Bár engem taszítanak ezek az emberek, de attól mondjuk szerintem nem degeneráltak.
31: 1, mire alapozod, hogy én nem vagyok toleráns
2, “ő nem toleráns, én miért legyek az” -olcsó, leleplezhető fegyver, különböző tulajdonságok uniformizált tolerálandóságára. “Ő lassabban sétált, én toleráltam, majd belerúgtam kettőt és nem tolerálta. :D Ennyi elég is volt belőled, sok sikert az életedhez! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!