Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pénzért szeretnék szexkedvelő, de nem prostituált nővel ismerkedni, az miért degradáló a nő számára?
Miért nem tudják helyén kezelni a dolgot, hogy én igazából nem őt akarom megvásárolni, hanem a legelső sorban álló elől akarom elvásárolni a "sorszámot", hogy ezzel növeljem az esélyeimet?
Nyilvánvalóan csak kölcsönös szimpátia esetén működik a dolog, de egy szexkedvelő nőre olyan hatalmas igény van, hogy férfiként nem tudom másképp felhívni magamra a figyelmet.
És egyébként is a pénz mindenkinek jól jön és a leglogikusabb, ha a harmadik felet kihagyjuk a tranzakcióból. Nem luxusautóval vagy egyéb páváskodással próbálom felhívni magamra a figyelmet és előre sorolni magam a sorban, főleg mivel ezek igazából semmit nem mondanak el arról, hogy mennyire vagyok jó az ágyban vagy sem.
1. Ha pénzt adsz neki, akkor már prostituált lesz.
2. A legtöbb nô nem szeretné, ha ledegradálnák és prostituáltként kezelnék.
3. Ha megvan a kölcsönös szimpátia, akkor nincs szükség pénzre. Ha nincs, akkor a pénzedért se fogsz neki kelleni.
4. “A legelső sorban álló elől akarom elvásárolnixa sorszámot” - konkrétan úgy kezeled, mint egy àrucikket a boltban, és még megkérdezed, miért degradáló???
5. “Férfiként nem tudom másképp felhívni magamra a figyelmet” - meg sem próbálod. Hallottál már arról, hogy emberek úgy ismerkednek, hogy a belsô tulajdonságaikat villogtatják meg egymásnak? Vagy te egy másik bolygóról jöttél? Szerinted a többi férfi hogy ismerkedik?
6. “Nem luxusautóval próbálom felhívni magamra a figyelmet” - mert ha a pénzeddel próbálod, az miben lenne más?
Lerohad az agyam ettől a kérdéstől. Ne legyél már ilyen egysíkú.
Szerinted miért van az a másik pasi a sor elején? Fizetett?
Azért szeretnél szexkedvelő nőt, mert eddig olyannal voltál, aki nem nagyon akarta?
Miből gondolod, hogy az a nő szexkedvelő?
Nincs olyan, hogy a nő nem kedveli a szexet, hanem amikor megtudja, milyen a jó szex, akkor nagyon is kivánja, gyakran. Hogy mitől lesz a szex jó? Na ebben van a rejtély. Leggyakrabban fejben dől el, nem a méretek számítanak. Még kevésbé a pénz.
a csajok 80%-a megvehető pénzért, vagy előnyökért. te kifogod azokat akik éppen a maradék 20%ba tartoznak.
de a 80% se DIREKTBEN ilyen. de attól még ilyen.
Ellentmondásos. jó példa a puncsos "én nem vagyok qrva azért kérek több pénzt érte" jelenség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!