Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mely országokba/városokba a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely országokba/városokba a legolcsóbban a prostik?Vagy én nézegettem rossz helyen?

Figyelt kérdés
Épp most nézegettem a thaiföldi prostikat és eléggé meglepődtem hogy Bangkokban durván 15-17.000Ft egy jobb csaj egy órára ami megegyezik egy Debreceni vagy Szegedi átlagos prosti áraival,ez lenne az a híres mélyszegény ország hol ilyen olcsók a prostik?Ott van mondjuk Bulgária vagy Albánia,ott is 50 dollár egy,akkor hol olcsó?

2020. dec. 8. 08:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ÓZD
2020. dec. 8. 08:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, Ibizán meg 500 dollár. Ahhoz képest olcsóbb :))
2020. dec. 8. 08:56
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Thaiföldön is van olcsó prosti csak beljebb kell menj mondjuk bangkokban. távolabb az üdülő területtől ahol csökkenek az árak. Na e ne is üljünk repülőre egy dugásért, itt vannekünk a szomszédos ország. 2 is. Románoknál is erdélyen beljebb kapsz ribit egy menetre 3000ért. Ukránoknál voltam jópárszor, ott jó lenni. olcsó vodka, olcsó cigi, olcsó benzin, és mindenre kapható olcsó kurvák.
2020. dec. 8. 09:04
 4/8 A kérdező kommentje:

3#

Ukrajnában ez mennyit jelent egy órára?És sima útszéliekről beszélsz vagy netről rendelhetőkről mint itt a rosszlányok.hu?

2020. dec. 8. 09:14
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Valóban rossz helyen nézegeted. A nevükben is benne van: rossz lányok. Aminek a nevében is benne van, hogy rossz, azt messze el kellene kerülni.
2020. dec. 8. 10:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

ukránban nm házhoz rendeltünk, nem is volt házunk ott csak kijártunk sűrűn, és ha ribik akkor az olcsó de szép tinilányokat kerestük mindig. Rengeteg a mindenre kapható, szép de nagyon csóró ezért elkeseredett fiatal lány.

útmellett is láttam-dugtam olyat aki 10 euróért majnem hogy a gumit is lenyeli.

diszkókban sokszor elég ha pár mondatot angolul szólok neki és mennek a "pénzes külföldire" meghivom 2 vodkára plusz pár euró a melltartójába bedug és 5 perc múlva ketten dugtuk a parkolóban. persze voltak ott is olyanok az a fullos 25-30 as lányok akik óránként az 50 eut is elkérik de nem ők voltak a mi választásaink. minél beljebb mész a határtól annál olcsóbban kapsz pinát. Egyszer emlékszem volt egy akkor 20-22 éves gyönyörű szőke 10/11-es. imádtam, szinte szerelmes lettem belé. miatta rengetegszer jártam ki Ökörmezőre, ő mondjuk kapta a jatott rendesen.

2020. dec. 8. 12:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#5: tudsz jobbat? Komolyan érdekel!
2020. dec. 8. 12:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A sényőiek állítólag nagyon megérik az árukat.
2020. dec. 8. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!