Mennyibe kerül egy átlagos púder? Mennyibe kerül a legolcsóbb? És ha a termék olcsó akkor rossz minőségű is?
Vettem már 160 ft-os púdert 100ft-os boltban, de attól fénylett a fejem meg nagyon poros volt. Használhatatlan.
Most CadeaVera púderem van, ez 700 ft, de az egyik legjobb amit eddig használtam. Fedése is van, mattít, tartós, világos.
Előtte Miss Sportyt próbáltam hasonló árú az is, de az nem vált be. Volt 2000 ft-os Manhattan púderem is, az 1 óra után már eltűnt rólam. Szóval nem hiszem hogy az ártól függ mi a jó. Főleg hogy a nagy márkáknál a márkáért meg reklámért fizetsz többet csak.
Azt nem tudom, hogy egy átlagos púder mennyi.
Én AVON kőpúdert használok, az akciósan 1500 Ft. Nagyon szeretem, jó minőségű!
Valami középkategóriásat válassz, azok a nagyon olcsók általában szörnyűek, de egy középárkat.-ú kevésbé márkás és egy drága között már nem olyan nagy a különbség. (sőt...)
Szerintem, ami 1000 körül van, az már jó.
A százforintosban, kínaiban kaphatókat mindenképp kerüld, ki tudja mit raknak bele...
A drogériáson belül én már használtam 700 meg 4000 Ft-os púdert is. Nincs szinte semmi lényeges különbség, ha csak fixálásra-mattításra kell. Én az Essence-től használom most a mattító kőpúdert, és az átlátszó porpúdert is. Mindegyik teljesen jó. A NYC porpúdert is szerettem nagyon. Én úgy vagyok, hogy alapozóból megveszem a drágábbat, de púderből az olcsó is épp olyan jó tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!