Melyiknek a jobbak a sminktermekei, az Alverde-nek vagy a Terra naturi-nak?
Figyelt kérdés
Erzekeny a szemem,ezert leginkabb a szempillaspiral, a szemhejfestek es a szemceruza erdekelne..de a tobbi termekre is kivancsi vagyok pl. Pirosito.Ha ismeritek a termekek szempillaspiraljait elmondanatok melyik a legjobb?:)2013. ápr. 4. 18:33
1/3 anonim válasza:
Alverdének a termékeit ismerem, nem tartósak, kopnak, maszatolódnak. Még a pirosító úgy-ahogy elmegy, de a spirál katasztrófa volt, nem száradt meg és 4 órát sem bírt ki, lemászott a szememről.
2/3 A kérdező kommentje:
koszi de mar teszteltem mind2t.az alverde spiralja sztem tokeletes.a false lashes van meg es nem maszatolodik el a nap elejetol addig tart amig le nem mosom.megegy szaraz dorzsolest is kibirt es mintha nem tortent volna semmi.:D a terra naturibol szemhejfestekeim lettek + egy kremes sz.festek is.a spiralt nm igazan tudom.de szerintem mind2 ugyaolyan jo.de azert kivancsian varom az egyeb velemenyeket:)
2013. ápr. 29. 16:56
3/3 anonim válasza:
Alverdétől egedül egy rozsdabarnás színű rúzsom volt, nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!