Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a fontosabb? Egy jó minőség...

Mi a fontosabb? Egy jó minőségű szemhéjpúder vagy egy jó minőségű szemhéjalapozó? Az alábbi márkák szemhéjpúderei milyen árban vannak és ezek közül melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Mivel itt a tavasz szeretném kicsit felújítani a sminktáramat, egyébként is a kedvenc szemhéjpúderem már elég régi és lejárt, nem is olyan jó vele dolgozni, tehát ideje újítani.

Sajnos nincs sok pénzem, ezért nagyon meg kell gondolnom, hogy mit veszek.

Ilyen márkák közül tudok válogatni:

- Miss sporty

- NYC

- Maybelline

- Max factor

- Rimmel London

- Astor

- Manhattan

- S-he

- Alverde

- Loreal

- Essence.

Eddig essence i love stage szemhéjalapozót használtam és essence szemhéjpúdereket, de nem látom elég tartósnak őket és a szemhéjpúderrel (sun club és quattro paletta van) sokat kell bajlódni, hogy normális legyen a sminkem.

Olyan szemhéjpúder palettát keresnék, amiben 2-4, egymással harmonizáló szín, nem túl csillámos, sőt, ha lehet matt. :)

Az alábbi márkák szemhéjpúderei milyen árban vannak és ezek közül melyiket ajánlanátok?

Illetve, szerintetek mi a fontosabb, hogy egy jó minőségű szemhéjalapozóm legyen és akkor arra mehet akár egy közepes szemhéjpúder is, mert tartós lesz vagy inkább jó minőségű szemhéjpúder, de az alá csak közepes szemhéjalapozó kerül (pl. essence)?

2013. márc. 15. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Az összes márka nagyon jó
2013. márc. 15. 17:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Az Essence szemhéjalapozó jó, de a szemfestékeik botrányosan rosszak. Én Manhattannel használom, az alá tökéletes, és szép élénk marad egész nap.
2013. márc. 15. 22:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Most pont a manhattan termékeket néztem, mondjuk a szemhéjalapozója fogott meg leginkább. Azon gondolkozom, hogy kipróbálom a manhattan szemhéjalapozót és az alverde szemhéjpúdert, mert ahogy néztem a krémmánián elég jól értékelték! :)

2013. márc. 16. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!