Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » DM- Alverde termékei? Csak...

DM- Alverde termékei? Csak nekem nem vált be? Annyi jót hallok róla.

Figyelt kérdés

vettem fehér szemceruzat, és nem is fog. a kezmen még csak-csak,de a vízvonalon,vagy konturban nem. és 700 ft volt:/

a 159ftos Lora markaju is fog. de ez elég silány.

2013. jan. 20. 09:09
 1/4 A kérdező kommentje:
ja,és kemény is a ceruzája... hegyeztem rajta,de nem segít
2013. jan. 20. 09:10
 2/4 anonim válasza:
Nekem sem igazán jöttek be, én arckrémet vettem, használatkor viszont nem történt semmi, nem hidratált, pedig elvileg arra való volt. Így visszatértem az Avonos krémekhez és minden más kozmetikumhoz, újra azokat rendelem magamnak, meg az ismerőseimnek is
2013. jan. 26. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Én korrektor ceruzát vettem alverde-t 1000-ért de én imádom, nekem nagyon bevált
2013. febr. 12. 15:22
 4/4 anonim válasza:
Szerintem se jó :/ én szempillaspirált próbáltam és ahogy felkentem áúúúú csípte a szememet és másnapra be is gyulladt csepegtethettem egy hétig bele -.- ezután úgy felháborodtam hogy többet még az alverdés termékek közelébe se mentem :o
2013. febr. 13. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!