Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteget lehet olvasni arról, hogy sok lányt meg lehet fűzni kölcsönös szimpátia esetén támogatásos szexkapcsolatra, de mégis hogyan lehet erre rákérdezni náluk?
A 8-as vagyok!
Se idiótának, se degeneráltnak nem érzem magamat! El tudom dönteni, hogy mit engedhetek meg magamnak, és mit nem. Vagy, hogy mi éri meg nekem, és mi az ami nem.
Metamorphosis!
A te részedről különösen visszás és súlyos kijelentés degeneráltnak titulálni másokat! Pontosan ti LMBTQ emberek vagytok a legjobban felháborodva mikor valaki annak nevez titeket.
Degeneráltnak nevez másokat a biszexuális, akinek tök mindegy, hogy nő vagy férfi jön szembe! Az agyam eldobom!
Hogy az érzelmi intelligencia hogy jön egy támogatói kapcsolathoz, azt meg nem is értem!
Nyilvánvalóan nem érted, hiszen nem mozogsz benne.
Amúgy “elém” nem egy varieté csomagban jönnek férfiak/nők, hanem egyének önálló egyéniséggel. Biszexuálisnak lenni nem szexuális ragadozóságot jelöl. Amúgy nem is vagyok nagy fennszólalója a témának szerintem pont én…
Na látod!
Nyilvánvalóan te sem érted amit én írtam a támogatásról mert nem mozogsz benne!
Engem nem érdekel, hogy mit jelent biszexuálisnak lenni. Azt viszont rohadtul utálom, hogy nem lehet már itt egy kérdésre válaszolni anélkül,hogy ne jönne 1-2 nagyokos akinek gőze nincs a témáról, de azért nekiáll agyatlanul személyeskedni, meg negatív jelzőkkel illetni a másikat, pusztán azért mert nem az ő szája íze szerint válaszolt.
27# Hát nem tudom. Való igaz, nem mozgok sem lmbtq, sem támogatói körökben, viszont szerintem nem is egy bonyolult képlet a támogatói viszony megértése (erre reagáltam 12#-ben)
A rosszindulatú személyeskedést én sem szeretem, azt hiszem arra a színvonalra azért nem süllyedtem le, legalábbis nem szoktam.
xDDDD
Fogalmad sincs a kötődési stílusokról mondjuk, igaz?
29, leírom a mondandód: “valószínűleg önhibádon kívül problémàd van a kötődéseid terén = degenerált vagy.“
“Igaz, nem ez volt a kérdés, de inkább minősítelek ismeretlenül: degenerált vagy.”
Köszi! Egyébként én magam csak azt kritizálom, akinek ismerem a témában adott körülményeit. Szerencsére ugyanígy fogadom a kritikát: megnézem a kritikust, azt is, hogy mit tud rólam, mit mond, miért mondja, milyen szándékból mondja. Így a tiéd sem zaklat fel. De ha igaz, amit feljebb olvastam, LMBTQ.. akkor.. ez igen, gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!