Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a fétis elfogadott lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a fétis elfogadott lenne számodra?

Figyelt kérdés

(Ha lehet nők válaszoljanak)

Egy pasi szeretne a lábaitok előtt lenni es felnézni rátok!

2022. febr. 18. 04:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
6-os benne vagyok
2022. febr. 18. 09:46
 12/19 anonim ***** válasza:

10

Végtelen egyszerűség azt hinni, hogy a lábtörlő jó, vagy nő az, akinek a lábtörlő jó. Akárhogy is, a lábtörlő egy kapcsolatban, legyen az bármilyen is, mentális problémára utal, nem fétisre.

Egyoldalúság nem jó, senkinek sem. Maximum van, aki ezt nem akarja elfogadni, de az elég úgy is megmutatja majd.

2022. febr. 18. 10:57
 13/19 anonim ***** válasza:
Élet *
2022. febr. 18. 10:57
 14/19 anonim ***** válasza:

"Végtelen egyszerűség azt hinni, hogy a lábtörlő jó, vagy nő az, akinek a lábtörlő jó. Akárhogy is, a lábtörlő egy kapcsolatban, legyen az bármilyen is, mentális problémára utal, nem fétisre."

Nem egy kapcsolatban, hanem az ágyban. A szex máshogy működik, mint a való élet.

2022. febr. 18. 11:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem igen, a párommal.
2022. febr. 18. 12:55
 16/19 anonim ***** válasza:

14

Itt nem arról volt szó a kérdésben, hogy valaki normális keretek között submassive, hanem konkrétan arra mutat a kérdés, hogy valaki egy pincsi kutya szintjén akar segget nyalni, mert az a téves elképzelés alakult ki benne, hogy ő, mint férfi kevesebbet ér, mint a nő. Nem szeretném ecsetelni, hogy bár ez tök aranyos - szarra sem fog vele menni, maximum egy beteg, torz kapcsolatban találja majd magát, ahol legalább 1 ember sérülni fog.

Ideje lenne belátni, hogy a való élet pontosan így működik.

2022. febr. 18. 12:57
 17/19 anonim ***** válasza:

"Itt nem arról volt szó a kérdésben, hogy valaki normális keretek között submassive, hanem konkrétan arra mutat a kérdés, hogy valaki egy pincsi kutya szintjén akar segget nyalni, mert az a téves elképzelés alakult ki benne, hogy ő, mint férfi kevesebbet ér, mint a nő."

Nem, nem erről szól :) Csak te látod ezt bele. Nem így működnek a fétisek. Nekem is van ilyen fantáziám, de ettől még nem érzem, hogy kevesebbet érnék, mint a nő. Sőt, én is tudok domináns lenni még a szexben is még ezzel együtt is.

Ezek gyerekkorra visszamenő dolgok és arról szólnak, hogy mit érzel izginek. Nincs köze a való életbeli működéshez.

2022. febr. 18. 13:41
 18/19 anonim ***** válasza:

"Ezek gyerekkorra visszamenő dolgok és arról szólnak, hogy mit érzel izginek. Nincs köze a való életbeli működéshez."

Valahol a távolban egy pszichológus most felsikított.

2022. febr. 18. 13:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát, akkor arrogánskodjál erről, kedves utolsó. Én ezzel élek, elég jól feltártam magamban, te meg kívülről nézed, és annyit tudsz róla, hogy "FÚJPAPUCSNINCSNEKIÖNÉRZETE". Remek ember lehetsz.

https://www.youtube.com/watch?v=7LV7Vbnr9BI

2022. febr. 18. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!