Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy pár év múlva a lábfétis egy teljesen elfogadott fétis legyen és ne kezeljék úgy, mintha kb pedofília lenne?
Akinek bejön, bejön, akinek nem, nem. Minek kéne változnia?
Egyébként a pedofília fogalmával sincsenek sokan tisztában. Sokan arra is rámondják, hogy pedofil, akinek egyszerűen csak 10 vagy 20 évvel fiatalabb tetszik.
Szóval sokat ne várj, a tájékozottság nem lesz jobb, mert sehol nem tanítják, pontosan mi mit jelent.
Ha normálisak lennének a lábfétises férfiak, nem utálná senki őket.
De tesznek róla, hogy ne szeressék őket.
10+ évvel ezelőtt még nem utálta senki.
Mennyire jó dolgokat írnak... Nekem van egy kis lábfétisem. Nem vagyok megszállott, nem csak erre izgulok fel, de sokszor szex közben elvagyok foglalva a lábakkal.
Ééés tádám... Egy barátnőmet sem zavarta a dolog. Sőt, szexkapcsolatban sem ellenkezett egy csaj sem. Több lánynak még tetszett is.
Mi a titok? Szimplán nem vagyok gyökér. Nem úgy kezdem az ismerkedést, hogy "hé, ráélveznék a lábadra, amúgy hogy hívnak?", hanem normálisan. Nem megszállottan vagyok rápörögve a lábakra és nem ebből áll egy kapcsolat vagy egy szex.
#5: Attól, hogy valaki elfogad valamit, még nem feltétlenül szereti vagy csinálja. Elfogadom, hogy egyeseknek a művészet legmagasabb formája a death metal, de nekem nem jön be, ezért nem hallgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!