Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az elfogadott maszturbáció naponta, fiúk, lányok esetében?
Figyelt kérdés
2018. júl. 21. 12:41
1/7 anonim válasza:
Nem elfogadott! Szexelni kellene nem masztizni! Ha megszokod nem lesz jó a szex!
2/7 anonim válasza:
Szerintem ez nem elfogadas kerdese hanem hangulat es kedv kerdese
Szemely szerint van h egy heten semmi de alatalab heti 2-3 megvan de van olyan h egy nap akar tobszor is
N
3/7 anonim válasza:
Napi 14 volt a rekordom 16 évesen, azóta lecsökkent átlag heti 10-re.
25F
4/7 A kérdező kommentje:
#1 Ez amúgy nagyon is igaz!
- A kérdésben egy szó sem esett rólam, és ennek ellenére a többség rólam kételkedik. -
2018. júl. 21. 12:56
5/7 anonim válasza:
Szerintem annyi amenyi jol esik :) 22/F
6/7 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy elfogadott.
Ha úgy érzi az ember, hogy csinálni kell, jól esik, szükség van rá, akkor csinálja.
De ha ez már a munka/tanulás vagy az élet rovására megy, az már túlzásnak minősül.
Én sokszor akkor is csinálom, ha van pasim. Sőt, még akkor is, ha látja.
7/7 anonim válasza:
szerintem ez nem elfogadás kérdése ami kell az kell,ha masztizni kell akkor masztizok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!