Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltem barátommal, és kicsit megfogta a nyakam,és látszik ? :D
Amúgy most “megfogtam” a barátnőm nyakát és vagy 2 percig gyengéden szorítottam, amíg csókolóztunk…
Nem maradt nyoma.
Szerintem vagy 3* ilyen erősen kellett volna ehhez szorítanom.
Itt vagy arról van szó, hogy valójában erősen szorongat a barátod mindenhol, csak ezt nem ismered be magadnak sem, vagy pedig valamilyen egészségügyi problémád van.
Egyik sem elhanyagolható probléma, bármelyik is áll fenn, gondolkodj el rajta hogy nem e kéne valamit kezdeni…
Mondd azt, hogy az állatkertben épp a polipsimogatónál voltatok amikor Tibor, az ausztrál 8 karú óriáspolip megvadult és rádtekerte a csápját. A pasid meg egy gondozó húzott vissza a lábadnál fogva a medencéből amikor a mélybe akart rántani magával.
Fájdalomdíjnak meg kaptál 2 ingyen belépőt, úgyhogy jövő héten is mentek.
A gondozó meg azt mondta biztos a parfümöd volt rá ilyen hatással, mert utálja a szantál illatát és ez nem először fordult elő, a múltkor is ez volt a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!