Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexeltem barátommal, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltem barátommal, és kicsit megfogta a nyakam,és látszik ? :D

Figyelt kérdés
Ma este megyek melóba szerintetek ha kérdezik mit mondjak? :D
2022. febr. 17. 17:06
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
6éve vagyunk együtt, de még mindig vad a szex :D
2022. febr. 17. 17:53
 22/30 anonim ***** válasza:
31%

Amúgy most “megfogtam” a barátnőm nyakát és vagy 2 percig gyengéden szorítottam, amíg csókolóztunk…

Nem maradt nyoma.

Szerintem vagy 3* ilyen erősen kellett volna ehhez szorítanom.

Itt vagy arról van szó, hogy valójában erősen szorongat a barátod mindenhol, csak ezt nem ismered be magadnak sem, vagy pedig valamilyen egészségügyi problémád van.

Egyik sem elhanyagolható probléma, bármelyik is áll fenn, gondolkodj el rajta hogy nem e kéne valamit kezdeni…

2022. febr. 17. 17:54
 23/30 A kérdező kommentje:
:D
2022. febr. 17. 18:06
 24/30 anonim ***** válasza:
63%
Ha nyoma lenne, akkor a szemed is be lenne vérezve, és közel megfulladtál volna. Azért ennyire nem kell túlzni.
2022. febr. 17. 18:33
 25/30 anonim ***** válasza:
48%
Ahj annyira hülyék vagytok, biztos nem közvetlen a toroknál lilult be, hanem kicsit arrébb a nyak izmosabb részénél. Az simán összejöhet mindenféle fulladás nélkül
2022. febr. 17. 18:41
 26/30 A kérdező kommentje:
nincs a szememnek semmi baja :D
2022. febr. 17. 18:41
 27/30 A kérdező kommentje:
[link] ennyi látszik :D
2022. febr. 17. 18:44
 28/30 anonim ***** válasza:
86%
de ez milyen nyom? szorítás? karmolás? harapás?
2022. febr. 17. 18:46
 29/30 anonim ***** válasza:
80%

Mondd azt, hogy az állatkertben épp a polipsimogatónál voltatok amikor Tibor, az ausztrál 8 karú óriáspolip megvadult és rádtekerte a csápját. A pasid meg egy gondozó húzott vissza a lábadnál fogva a medencéből amikor a mélybe akart rántani magával.

Fájdalomdíjnak meg kaptál 2 ingyen belépőt, úgyhogy jövő héten is mentek.

A gondozó meg azt mondta biztos a parfümöd volt rá ilyen hatással, mert utálja a szantál illatát és ez nem először fordult elő, a múltkor is ez volt a baj.

2022. febr. 17. 19:26
 30/30 anonim ***** válasza:
Hát egy megfogástól nem lesz ilyen :D
2022. febr. 17. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!