Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltem barátommal, és kicsit megfogta a nyakam,és látszik ? :D
Figyelt kérdés
Ma este megyek melóba szerintetek ha kérdezik mit mondjak? :D2022. febr. 17. 17:06
1/30 anonim válasza:
Én nem csak a nyakad fogtam volna meg.
2/30 anonim válasza:
Mindegy ,hogy mit mondasz,úgyis nevetni fognak,mert nem fogják elhinni.Jobb ha elmondod az igazat,legalább irigykednek majd. :)
3/30 A kérdező kommentje:
Mi? Akkor mondjam azt,hogy úgy megbaszott a párom,hogy közben véraláfutásos lett a nyakam? :D
2022. febr. 17. 17:11
4/30 anonim válasza:
Ne úgy,hanem : szerelmeskedtünk!
5/30 A kérdező kommentje:
:D köszi
2022. febr. 17. 17:15
6/30 anonim válasza:
Öngyilkos akartál lenni, de elszakadt a kötél.
7/30 anonim válasza:
Tegyél egy vékony kendőt a nyakadra!
Ha látszik a nyoma, én azt nem jellemezném "kicsit megfogta a nyakam" kifejezéssel!
8/30 anonim válasza:
Miért nem veszel fel egy garbót?
9/30 anonim válasza:
Miféle beteg állattal vagy Te?
A nyak csak nagyon erős szorítástól lesz véraláfutásos, olyantól ami már veszélyes is lehet!
Nem “kicsit megfogta a nyakad”, még csak nem is “kicsit megszorította”, hanem szánt szándékkal erőt fejtett ki rá…
Lényegéből csak az időtartalmától függ, hogy milyen nyomot hagy, vagy hogy meg nem gyilkol e.
Legközelebb majd kicsit jobban elragadtatja magát, akkor mit csinálsz?
10/30 anonim válasza:
#10 nyugodj már le fehér lovag, vannak emberek akiknek minimális fizikai behatás is meglátszik a bőrükön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!