Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal szexeltem szombaton azóta miért fáj?
Figyelt kérdés
Szombat este volt az aktus és nem ez volt az első. De most nagyon fáj a hüvelyem, ha ülöl, vagy ha hozzá nyúlok. Mármintha a bejárathoz is akár csak fürdés során. Nem az a belehalok fájdalom, de azért elég zavaró. Mitől lehet? Kidörzsölhetett a gumi? Erősen csinálhatta? Valaki érezte már így?2021. márc. 1. 15:27
1/5 anonim válasza:
Nekem is volt. Nálam azért mert nem voltam elég nedves és úgy szexeltunk. 1 hétig is fájt kB.
2/5 A kérdező kommentje:
De én teljesen nedves voltam, most kifejezetten hosszú volt az előjáték is.
2021. márc. 1. 15:28
3/5 anonim válasza:
Sajnos nekem is.Bár az én pasim durván csinálja.
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg kidörzsölődött, vagy a gumi anyaga irritálta. Válasszatok másik márkát, típust, ne használjatok érdesítettet, ha latex-allergia akkor meg latexmentest (elég drága, de ha az kell akkor az kell). "Menet közben" is figyeljetek a síkosításra, nem elég az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!