Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt már, hogy elkezdett sírni maszti közben? (18l)
Figyelt kérdés
Nagyon furcsállom. Nekem ez a második ilyen élményem. Az első olyan december elejetájt volt. Nem örömkönnyekre gondolok hanem rendes szemkivörösödős sírásra.2022. febr. 16. 19:31
11/18 A kérdező kommentje:
Majdnem mindenkinek ment a zöld köszi
2022. febr. 16. 21:07
12/18 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen 1x egy orgazmus után, valamiért rámjött egy síró görcs, és vagy másfél órán keresztül fel sem bírtam kelni csak zokogtam a földön, azóta sem tudom miért, de elég para volt.
19L
13/18 anonim válasza:
Nekem exem sírt mikor először szexeltünk és elmondta hogy valamiért folyton elsírja magát első szexnél.
21F
14/18 A kérdező kommentje:
Nem volt orgazmusom
2022. febr. 16. 23:12
15/18 anonim válasza:
Kiváncsi lennék, hogy miért baj az, az emberek felének, hogy sírtam úgy, hogy LSD volt bennem. Legközelebb hazudjam el azt a részét, akkor jó lesz, vagy mi? Hát fa5zom se fog nektek őszinte lenni
16/18 dregor válasza:
#12 Legközelebb szólj és betakargatlak. :))
17/18 anonim válasza:
15, látod, én nyomtam rád egy zöldet, pedig nem is felezted el velem a trinyót. :)
18/18 anonim válasza:
Volt ilyen barátnőm, aki szex után a kielégülés pillanatában sírva fakadt! Zokogott! De masztitól még nem láttam ilyet. Persze ritkán van szükség a masztira, és akkor azért mert nem vagyok kéznél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!