Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan, hogy a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy a nő akivel szexeltél elkezdett sírni mert annyira élvezte?

Figyelt kérdés
Most lehet hülyének fogtok nézni, de pár hónapja szexeltem egy nővel és az előttem levő partnere kicsit önző volt, valamint nem rendelkezett normál méretekkel sem és nem élvezte a szexet. Na most a sztori annyi hogy a lány az asztalon, lábai a vállamon és szexelünk. Egyszer csak elkezdett torzulni az arca majd látom sír. Igazából nem tudtam mire vélni azt hittem fáj mert az elején kérte, hogy ne legyen előjáték hanem rakjam be. Fájt neki de 1-2perc után már jó volt és csak 10perccel utána jött elő ez a sírás. Az érdekes, hogy nyögött meg élvezte sőt.. (nem megjátszott mivel ismerem mint a tenyerem) csak korábban nem volt ilyen se vele se mással, hogy valaki azért sír mert annyira jó. A sztori vége annyi, hogy kis szünet után folytattuk másik pózban és sírt tovább, de kérte hogy folytassam... Valakinek volt már ilyen tapasztalata? Ez nem trollkodás még mielőtt valaki ezzel jönne.

2017. dec. 21. 01:46
 1/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy csak összejárunk szexelni (egyik legjobb lány barátom- tudom kövezzetek meg), de nem érzünk egymás iránt semmit több mint egy év után sem. 20F
2017. dec. 21. 01:55
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

és pár hónap kellett, hogy feldolgozd és kikívánkozott így Karácsony előtt a kérdés :D

Nem lehet, hogy úgy röhögött, hogy kifolytak a könnyei? :D

2017. dec. 21. 01:58
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Mivel 2napja regisztráltam, teljesen más okból kifolyólag az oldalra gondoltam nem sok vizet zavar ez a kérdés. Kb 2-3hónapja történt.

Másrészt nem tudom, hogy vontál párhuzamot a kérdésem és a Karácsony között mivel nap mint nap kérdeznek itt olyanokat, hogy 30cm hosszú, 8cm vastag kicsi? és társai mégsem problémázik senki azon, hogy jönnek az ünnepek.:D btw Kellemes Ünnepeket🤷🏾

2017. dec. 21. 02:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Volt már ez a kérdés, eszerint mástól.

Igen, előfordul. Nem lehet, hogy ő érez valamit irántad, csak a büszkesége nem engedi, hogy kimondja?

Az előző válaszod is volt már nemrég a Parlamentben. :) Tőled jobban hangzott, és helyénvalóbb volt!

2017. dec. 21. 02:20
 5/9 A kérdező kommentje:
100% hogy nem érez. Volt most egy srác neki aki iránt érzett csak ki akarta használni a gyerek ezért gyorsan vége lett. Ezt a Parlamentes dolgot meg nem igazán értem így fél 3kor..😁
2017. dec. 21. 02:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Valami érzelem akkor is volt benne, különben miért sírna? Szex közben én is sírtam már, mert előtört egy csomó érzelem. A kérdés, hogy milyen érzelmek voltak ezek. Ha felszabadult, oromkitoros, akkor mihez kotheti? Jelen pillanatban hozzad szerintem, igy veszélyes, hogy ugy szexelgettek, hogy o közben érzelmileg lehet kötődik vagy mast is érez.
2017. dec. 21. 08:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Értem mire gondolsz. Hát nem tudom.. nem szeretném kihasználni érzelmileg.
2017. dec. 21. 10:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Nos, bocsi,nő vagyok. Velem volt ilyen. Szerettem a delikvenst nagyon, plusz, akkora orgazmust csinált nekem, hogy órákig remegtem utána, mikor hozzámért.
2017. dec. 21. 11:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy kiadós orgazmus a legkülönbözőbb tüneteket váltja ki az emberből. Nők esetében gyakori jel a sírás, esetenként akár zokogás is előfordul.
2018. jan. 1. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!