Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy a nő akivel szexeltél elkezdett sírni mert annyira élvezte?
és pár hónap kellett, hogy feldolgozd és kikívánkozott így Karácsony előtt a kérdés :D
Nem lehet, hogy úgy röhögött, hogy kifolytak a könnyei? :D
Kedves utolsó!
Mivel 2napja regisztráltam, teljesen más okból kifolyólag az oldalra gondoltam nem sok vizet zavar ez a kérdés. Kb 2-3hónapja történt.
Másrészt nem tudom, hogy vontál párhuzamot a kérdésem és a Karácsony között mivel nap mint nap kérdeznek itt olyanokat, hogy 30cm hosszú, 8cm vastag kicsi? és társai mégsem problémázik senki azon, hogy jönnek az ünnepek.:D btw Kellemes Ünnepeket🤷🏾
Volt már ez a kérdés, eszerint mástól.
Igen, előfordul. Nem lehet, hogy ő érez valamit irántad, csak a büszkesége nem engedi, hogy kimondja?
Az előző válaszod is volt már nemrég a Parlamentben. :) Tőled jobban hangzott, és helyénvalóbb volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!