Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyik haverom részegen úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik haverom részegen úgy megsértette a barátnőmet, hogy elkezdett sírni. Ti mit tettetek volna ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Evészzavarral küzdött évekig a barátnőm, még mindig érzékeny nála a téma. Aztán haverom akivel voltunk egy házibuliban, miután már többedszerre piszkálta a barátnőm a súlyával ( máskor is tett finom megjegyzéseket, csak azt elengedte a füle mellett a párom). Most konkrétan egy olyat mondott: a sovány lányok rondák.
2019. máj. 31. 23:39
 1/8 A kérdező kommentje:
*evészavar
2019. máj. 31. 23:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát mit nem tettem volna! 🙂

De ilyen barátom nincs!

2019. jún. 1. 00:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kiálltam volna a csaj mellett, a havert meg elküldtem volna a pi*cába.
2019. jún. 1. 00:12
 4/8 anonim ***** válasza:
44%
Csak nem anoreszia nervoza ? A haverodnak tetszik a csajod csak mondom .. Kerüld azt a társaságot.
2019. jún. 1. 00:16
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
nyilván az ex HAVEROMAT felrugom a qurva anyjába ott helyben ha ennyire megsérti a barátnőmet meg ezzel engem is meg sért!!! a helyedben jobban meg válogatnám a barátaimat...
2019. jún. 1. 00:35
 6/8 anonim ***** válasza:
19%
Alap, hogy jól elvertem volna a csajt egy vakkomondoron, mit képzel, minek zavarja vizuálisan a haverokat...
2019. jún. 1. 00:48
 7/8 anonim ***** válasza:
43%

Havert ignorálnám, ha nem is véglegesen, de jó időre.

Viszont a barátnőd is összeszedhetné magát, gondolom, nem 13 évesek vagytok már. Nem kell mindent magára venni, meg minden szaron bőgni...

(Az exem haverja ettől durvábbat mondott velem kapcs, ami visszajutott a fülembe. Nem tetszet, de nem történt semmi.)

2019. jún. 1. 08:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki fel a haverjatol es nem mer fellepni vele szemben az nem ferfi. Bocsi, de ez a diagnozisom. Istenem, ilyenkor aldom az eget, hogy idosebb pasival vagyok!
2019. jún. 1. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!