Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen orgazmusom? 25l
3 férfivel voltam eddig együtt, kettőnek közülük sok tapasztalata volt, mindent beleadtak, hogy elélvezzek, de sajnos nem sikerült. Maszturbálás közben sincs orgazmusom.
Reménytelen a helyzetem? Van valami taktika amit még nem fedeztem fel?
Csiklód izgatással sem tudsz elmenni?
Hüvelyi orgazmusa sok nőnek nincs.
Amíg nem tudod maximálisan elengedni magad, addig nem lesz. A stressz meg a sok megfelelési kényszer nem segít ezen. Nem tudom, hogy neked ezekkel vannak-e gondjaid.
Szex közben csak arra gondolj, hogy mit érzel te, ne arra, hogy hogy nézel ki vagy hogy a másik mit gondolhat stb. Csak add át magad az érzéseknek. Persze ez nem könnyű.
Ameddig te magad sem tudod hogy mi a jó neked addig ne várd mástól a megváltást.
Mintha ki kéne találnom hogy 1000 fagyi közül melyik az a 10 ami neked ízlik és akkor még azt nem is néztük hogy milyen cukrot vagy szirupot szeretnél rá vagy hány gombócot és mekkora adagot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!