Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szex kapcsolatban (szerető) viszonyban miért nem csókolóztok a nővel? Vagy ez változó?
Figyelt kérdés
Én eddig akikkel voltam pár másodperc csók aztán csak a szex, volt aki direkt rám is szólt hogy őt ne csókoljam még a nyakát sem.. És nagyon rosszul esett! Kort is írjatok légyszi!
25.N
2022. febr. 15. 23:18
1/17 anonim válasza:
Szoktam, nekem a csók fontos, finom játékszer. 29
2/17 anonim válasza:
Én szoktam csókolózni. Nàllunk úgy volt, mikor együtt voltunk, mint ha pár lennénk. De teljessen érzelem mentessen.
3/17 anonim válasza:
Nálam csók nélkül nincs szex. 40F
5/17 anonim válasza:
Megtanulhatnál jobban választani és esetleg kommunikálni mielőtt szétteszed
6/17 anonim válasza:
Szerintem csak a prostiknál nem szokás a csok, és van aki így kezeli a szexkapcsolatokat.
7/17 anonim válasza:
Szerintem az a pasi téged semmibe vesz, úgy kezel mint ha egy prosti lennél, nem jelentesz neki semmit. Meggondolandó, hogy neked ebben mi a jó...
8/17 anonim válasza:
Ha te vagy a szerető, akkor ezen ne csodálkozz, te csak az ürítésre kellesz nekik.
Hogyha a pasi a te szeretőd: Nekem egy ilyen kapcsolatom volt, hogy szerető voltam és ott volt csók.
Én szeretem a csókot.
9/17 anonim válasza:
Egész végig csókolózunk néha nem is akár hogy ! 40+
10/17 anonim válasza:
Nyilván téged csak meg akarnak dugni és semmi érzelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!