Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van itt sokszor ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt sokszor ez a nagy álszenteskedés?

Figyelt kérdés
Főleg a női része érdekelne (bár én erősen kétlem, hogy ezeket tényleg nők írják). Arra gondolok, amikor annyira írják, hogy a méret nem fontos. Megnézném azt a nőt, akinek nagy farkú párja van és hirtelen kicsi lenne neki. Mondjuk 18cm helyett 13cm. Vagy 5cm vastag helyett csak 4cm. Kíváncsi lennék, hogy hány nap után csalná meg/szakítana, mert hirtelen rossz a szex, mert alig/semennyire nem érzi. Vagy fordítva. Nem kicsit örülne a nő, ha a párjának hirtelen a 13/4 centis farka 18/5 lenne. Bár szerintem a "nem fontos a méret" szövegeket nem nők írják, mert a nők mindig meg szokták mondani, hogy fontos, hogy a férfinak nagy farka legyen. Mégpedig azért, mert a behatolásos szexet nem váltja ki se az orális szex, se a segédeszközök.

2022. febr. 14. 14:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nyugodtan meghagyhatnánk a kérdezőt abban a hitben, hogy a férfiak egyetlen lényeges tulajdonsága a farokmérete. A válaszok alapján nem lehet meggyőzni arról, hogy aki az ellenkezőjét állítja az nem feltétlenül kisfarkú férfi, aki sosem látott nőt.
2022. febr. 15. 11:01
 22/30 A kérdező kommentje:

#19 Engem az érdekelne, hogy hány nővel beszéltél szexualitásról. Miért kéne ehhez vonalzó? Nem véletlenül mondja sok nő azt ideális vastagságnak, amit pont nem ér körbe, ha rámarkol vagy ideális hossznak, ha a tövénél ráfog és mind a két keze kell, hogy ne látszódjon ki. Ez most csak két példa volt.

#20 Én meg mindig azt hallom a nőktől, hogy a behatolást sehogy nem lehet pótolni. Se orállal, se segédeszközökkel.

#21 Másold légyszi azt, ahol azt írtam, hogy a férfi egyetlen értéke a farka? Lehet, hogy van olyan is, de szerencsére nem sok.

2022. febr. 15. 12:13
 23/30 anonim ***** válasza:

“Másold légyszi azt, ahol azt írtam, hogy a férfi egyetlen értéke a farka? Lehet, hogy van olyan is, de szerencsére nem sok.“

Azt írtad hogy:

“ Megnézném azt a nőt, akinek nagy farkú párja van és hirtelen kicsi lenne neki. Mondjuk 18cm helyett 13cm. Vagy 5cm vastag helyett csak 4cm. Kíváncsi lennék, hogy hány nap után csalná meg/szakítana”

Tehát ergó csak a nagy farka miatt van vele, semmi egyéb nincs ami ott tartsa mellette.

2022. febr. 15. 12:18
 24/30 dregor ***** válasza:
#22 Ezen logika mentén, akinek kisebb a keze, annak kisebb farok a megfelelő méret... Te magadtól vagy ennyire idióta, vagy belöknek minden reggel, hogy elérd ezt az állapotot?
2022. febr. 15. 12:25
 25/30 A kérdező kommentje:
#24 Látom hülyébb már te se lehetsz. Olvasd el újra, hátha megérted.
2022. febr. 15. 13:03
 26/30 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Itt legalább őszintén válaszoltak. Meglepő. Ritka az ilyen.

2022. febr. 16. 10:57
 27/30 anonim ***** válasza:
#26 főleg hogy erre a kérdésre férfiak válaszoltak😂
2022. febr. 16. 11:00
 28/30 A kérdező kommentje:
#27 Tapasztalatból.
2022. febr. 16. 11:04
 29/30 anonim ***** válasza:
Az ilyen férfiak akik állandóan azt bizonygatják hogy a noknek a nagy méret kell, csak pusztán bénák az ágyban és könnyebb erre fogni.
2022. febr. 16. 11:11
 30/30 A kérdező kommentje:
#29 Ez hülyeség. Messze nem mindegyik ilyen.
2022. febr. 16. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!