Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van itt sokszor ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt sokszor ez a nagy álszenteskedés?

Figyelt kérdés
Főleg a női része érdekelne (bár én erősen kétlem, hogy ezeket tényleg nők írják). Arra gondolok, amikor annyira írják, hogy a méret nem fontos. Megnézném azt a nőt, akinek nagy farkú párja van és hirtelen kicsi lenne neki. Mondjuk 18cm helyett 13cm. Vagy 5cm vastag helyett csak 4cm. Kíváncsi lennék, hogy hány nap után csalná meg/szakítana, mert hirtelen rossz a szex, mert alig/semennyire nem érzi. Vagy fordítva. Nem kicsit örülne a nő, ha a párjának hirtelen a 13/4 centis farka 18/5 lenne. Bár szerintem a "nem fontos a méret" szövegeket nem nők írják, mert a nők mindig meg szokták mondani, hogy fontos, hogy a férfinak nagy farka legyen. Mégpedig azért, mert a behatolásos szexet nem váltja ki se az orális szex, se a segédeszközök.

2022. febr. 14. 14:54
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
#3 Köszönöm az őszinte választ.
2022. febr. 14. 17:21
 12/30 anonim ***** válasza:
79%
Ez mitöl álszenteskedés? Ez egy vélemény amit TE!!! nem tartasz igaznak. Ez meg a te dolgod.
2022. febr. 14. 17:25
 13/30 A kérdező kommentje:
#12 Ez attól álszenteskedés, hogy aki már beszélt nőkkel ilyenről vagy legalább olvasott női véleményt, az tudja, hogy mekkorát szeretnek a nők. Ezért is írtam, hogy szerintem az olyan kommenteket nem nők írják.
2022. febr. 14. 17:34
 14/30 anonim ***** válasza:
De egyébként ti férfiak azzal tisztában vagytok, hogy a nők nem tudják rá nézésre mekkora a farok? A férfiak szeretnek nagyobbat mondani, mint amekkora. Lehet hogy egy nő azt mondja hogy a 18 cm a legjobb neki, közben meg a párjának csak 15 cm csak fullentett
2022. febr. 14. 17:37
 15/30 A kérdező kommentje:
#14 Nagyon sok nő leméri. Amúgy nem véletlenül 13 centit írtam. Te is csak 15 centiig tudsz példálózni :)
2022. febr. 14. 18:52
 16/30 anonim ***** válasza:
Mert e nép ilyen: mást mond, amit cselekszik. Nem ismerős ez Viktorától? Csak a mintát követik sokan.
2022. febr. 14. 20:14
 17/30 dregor ***** válasza:
90%
Nagyon sok nő leméri? :D Az enyémet egyetlen nő se mérte le... xD
2022. febr. 15. 10:17
 18/30 A kérdező kommentje:
#17 Hűha. Az mennyi? 5 nő? Ez ám az ellenpélda...
2022. febr. 15. 10:34
 19/30 dregor ***** válasza:
91%
Azért engem érdekelne, hogy mégis hány nővel voltál együtt és mennyi szaladgált ezek közül vonalzóval, vagy bármivel, hogy mielőtt beleül még lemérje... ;) Mr. ellenpélda... :D
2022. febr. 15. 10:40
 20/30 anonim ***** válasza:
79%

Marhaság.

Miért kéne lemérni. Ahogy a 17 es is mondja, az enyémet se mérte még le egy nő sem.

Ha örömet, kielégülést tudok vele okozni, akkor nem mindegy hogy hány centi?

Ez az utóbbi évek hatalmas kérdése lett.Évekkel ezelőtt nem foglalkozott ezzel senki.

Én azt gondolom, hogy egy átlagos hosszúságú, átlag vastagságú pénisszel teljesen jól ellehet lenni.

A megfelelő vastagság az talán egy picit fontos, és ennyi.

Ami igazán fontos, a megfelelő, és viszonylag hosszan tartó merev állapot.

Egyébként nekem is sok nő azt mondta, amit egy előttem szóló is, hogy a jó nyalás sokkal nagyobb örömet okoz neki.

Az a férfi, aki tudja, hogy hogyan kell a puncit jól kényeztetni, az a férfi kincset ér. Mert bármennyire meglepő, sok férfi nem tudja.

2022. febr. 15. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!