Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van itt sokszor ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt sokszor ez a nagy álszenteskedés?

Figyelt kérdés
Főleg a női része érdekelne (bár én erősen kétlem, hogy ezeket tényleg nők írják). Arra gondolok, amikor annyira írják, hogy a méret nem fontos. Megnézném azt a nőt, akinek nagy farkú párja van és hirtelen kicsi lenne neki. Mondjuk 18cm helyett 13cm. Vagy 5cm vastag helyett csak 4cm. Kíváncsi lennék, hogy hány nap után csalná meg/szakítana, mert hirtelen rossz a szex, mert alig/semennyire nem érzi. Vagy fordítva. Nem kicsit örülne a nő, ha a párjának hirtelen a 13/4 centis farka 18/5 lenne. Bár szerintem a "nem fontos a méret" szövegeket nem nők írják, mert a nők mindig meg szokták mondani, hogy fontos, hogy a férfinak nagy farka legyen. Mégpedig azért, mert a behatolásos szexet nem váltja ki se az orális szex, se a segédeszközök.

2022. febr. 14. 14:54
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
80%
Felőlem lehet kicsi. Nincs hüvelyi orgazmusom. Nekem egy ügyes, érzéki nyalás sokkal többet ad mint a behatolás. Azt is szeretem, de az inkább csak felizgat, nem elégít ki.
2022. febr. 14. 15:00
 2/30 anonim ***** válasza:
78%

Ez nem álszenteskedés. Valamilyen szinten a méret fontos. Ne legyen extrém kicsi, mikropénisze, se extrém nagy hatalmas.

A hüvely rugalmas, attól hogy valakinek volt egy 18 centis farokkal dolga, nem fog kitágulni a hüvelye, hanem alkalmazkodik a 13 centishez is. Attól még hogy egy férfinak nagy farka van nem biztos hogy jobb is lesz az ágyban és ha egy férfinak kisebb farka van nem biztos hogy béna lesz. Ezenkívül a hüvely sem egyforma méretű genetika kinek mennyire hosszú, rövid, tag vagy szűk.

Ne gondolják már a férfiak azt hogy a jó szex kizárólag a farok méretén múlik. Bármelyik mérettel lehet valaki béna. Fontos az hogy odafigyeljen a nőre odaadó legyen, ismerje ki a testét mit szeret, mit nem, tudja az erogén zónáit, passzoljanak a szexben, egyforma dologra vágyjanak, fontos az érzelem is, tempó, gyorsaság, előjáték stb.

2022. febr. 14. 15:02
 3/30 anonim ***** válasza:
78%
Én nem álszenteskedem. Nekem fontos, hogy ne vékony nudli legyen.
2022. febr. 14. 15:10
 4/30 anonim ***** válasza:
54%

A 2#es leírta a véleményem.

Nincs mit hozzáfűzni...

2022. febr. 14. 15:10
 5/30 anonim ***** válasza:
0%
Azt elmondja valaki mi van 18cm mélyen a nőben?
2022. febr. 14. 15:11
 6/30 anonim ***** válasza:
80%
A nők legnagyobb része tökéletesen rendben van 15 centivel. Párom váltig állitotta h nekem 20 centi, mert karcolom a méhét, ha rajtam van és felül kiesik a szeme, meg nézzem már meg mekkora. Addig addig hoztam mérőszalagot és 8 hónap után kiderült h csak 16. Válasza: ez akk is 20. XD oké.
2022. febr. 14. 15:17
 7/30 anonim ***** válasza:
63%
Nem álszenteskedés ez, csak te nem ismered a nőket.
2022. febr. 14. 15:21
 8/30 anonim ***** válasza:
68%
Érdekes. Nincs 18, 17 sem, mégis tapasztalt barátnőkkel voltam. Lehet, hogy mégsem ez számít?
2022. febr. 14. 15:21
 9/30 anonim ***** válasza:
57%
A nőknek fejben dől el az is h hány centi, az egész aktus, a kapcsolatotok, te, minden.
2022. febr. 14. 15:24
 10/30 anonim ***** válasza:
37%
Ezt jól látod. A nem fontos a méret szöveget a törpefarkú férfiak írják. Egy nő max annyit ír, hogy tudni is kell használni.
2022. febr. 14. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!