Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Az szexuálisan taszító ha egy pasinak lányos kutyája van?
"Lányok,nők" kezdetű kérdés és válaszolnak a kutyát (is) megdugni kész pasik.
Tudom,hogy manapság ez nem menő,meg hű de földhöz ragadt dolog,de nekem még mindig az a nő akinek nincs farka és heréi uraim (ergo semmit nem tud megdugni),úgyhogy korlátozódjunk a tényleges biológiailag is hölgyek válaszaira,mert nyílván a kérdező is arra gondolt hetero témakörben..🤣
14-es
Én totál full nő vagyok, mindig is az voltam, különböző alkatrészeim a helyükön, stb. Mégis le lettem pontozva. :(( Brühühü.
8-as voltam
Pedig teljesen igazad van,oké,hogy a kis termetű kutya is kutya,meg cuki,meg társálat..de b*szottul elrontja az összképet amikor szembe jön egy kigyúrt pasi vele. xD
Most nem azt mondom,hogy mászkáljon mindenki pit meg dobermann kutyákkal,de ha választani kell a kistermetű és a semmi között akkor néha jobb ha a semmi mellett döntünk.
(És amúgy a kettő közt is vannak normális kutyafajták.pl egy Boston terrier még el is fogadható,hiába kicsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!