Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Az szexuálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Az szexuálisan taszító ha egy pasinak lányos kutyája van?

Figyelt kérdés
Mondjuk csivava, yorki vagy uszkár, stb.

2022. febr. 13. 15:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Engem nem taszítana egyáltalán, sőt örülnék hogy kutyázhatok vele főleg mert az ilyen kistestűeket jobban szeretem.
2022. febr. 13. 21:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Összességében mondanám kiábrándítónak meg röhejesnek. Visszavesz a férfias kiállásából
2022. febr. 13. 21:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha a kutyát is magamévá akarom tenni, akkor nem az.
2022. febr. 13. 21:51
 14/16 anonim ***** válasza:
63%

"Lányok,nők" kezdetű kérdés és válaszolnak a kutyát (is) megdugni kész pasik.

Tudom,hogy manapság ez nem menő,meg hű de földhöz ragadt dolog,de nekem még mindig az a nő akinek nincs farka és heréi uraim (ergo semmit nem tud megdugni),úgyhogy korlátozódjunk a tényleges biológiailag is hölgyek válaszaira,mert nyílván a kérdező is arra gondolt hetero témakörben..🤣

2022. febr. 13. 21:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

14-es

Én totál full nő vagyok, mindig is az voltam, különböző alkatrészeim a helyükön, stb. Mégis le lettem pontozva. :(( Brühühü.

8-as voltam

2022. febr. 13. 21:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Pedig teljesen igazad van,oké,hogy a kis termetű kutya is kutya,meg cuki,meg társálat..de b*szottul elrontja az összképet amikor szembe jön egy kigyúrt pasi vele. xD

Most nem azt mondom,hogy mászkáljon mindenki pit meg dobermann kutyákkal,de ha választani kell a kistermetű és a semmi között akkor néha jobb ha a semmi mellett döntünk.

(És amúgy a kettő közt is vannak normális kutyafajták.pl egy Boston terrier még el is fogadható,hiába kicsi)

2022. febr. 13. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!