Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Az szexuálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Az szexuálisan taszító ha egy pasinak lányos kutyája van?

Figyelt kérdés
Mondjuk csivava, yorki vagy uszkár, stb.

2022. febr. 13. 15:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Mi köze van a kutyának a szexuális vagyhoz?
2022. febr. 13. 15:40
 2/16 anonim ***** válasza:
76%

Hacsak nem akarja bevenni a kutyát is az akcióba, akkor nem érdekel.

Semmi köze a kutya fajtájának a nemi vágyamhoz

2022. febr. 13. 15:42
 3/16 A kérdező kommentje:

Mi köze van a viselkedésnek, a személyiségnek, a kisugárzásnak a szexuális vágyhoz?

Sok.

Egy kutya mindegyiket befolyásolja valamennyire, ahogy az öltözködés is árulkodik ilyesmiről, hiába “nem a ruha teszi az embert”… Meg “ne ítéld meg a könyvet a borítóról”.

2022. febr. 13. 15:43
 4/16 anonim ***** válasza:
70%
Jó esetben a kutyának semmi köze a szexualitáshoz. És nem lenne rossz megérteni, hogy a kutyát személyiség alapján kell választani, nem csak úgy, hogy mi teszik.
2022. febr. 13. 15:43
 5/16 A kérdező kommentje:

Azokra a nőkre akik csivavát tartanak pl. nagyon sokan egyből rávágják, hogy “biztos egy hülye p1cs@“.

Pedig nem biztos egyáltalán…

De szerintem vicc kategória tagadni, hogy hozzáad a megítéléséhez…

Ez szerintem sem helyes így, viszont ez a realitás.

2022. febr. 13. 15:44
 6/16 A kérdező kommentje:

Nyílván pl. Hugh Jackman férfiassága Loganként azt is elbírná, hogyha csivavája lenne…

De én átlagos pasi vagyok, sőt az átlagnál feminimebb.

Nem vagyok benne biztos, hogy ezt tetézni kéne egy kutyával ami szinte csak nőknek és melegeknek van, hiába tetszik meg szimpatikus.

Vagy rosszul gondolom?

2022. febr. 13. 15:47
 7/16 anonim ***** válasza:
38%
Hidegen hagy hogy milyen kutyája van, nem a kutyája alapján fogok róla levonni következtetést.
2022. febr. 13. 15:59
 8/16 anonim ***** válasza:
22%
Velem előfordult már, hogy nagyot röhögtem, amikor kopasz, kigyúrt fickó valami patkány méretű kutyát sétáltatott. De aztán arra gondoltam, hogy biztos a nőjének a kutyája.
2022. febr. 13. 16:03
 9/16 A kérdező kommentje:
Nekem például Gulyás Mártonnal volt az, hogy végig nem tudtam hogy homoszexuális… Aztán megláttam, hogy egy uszkárja van és azon nyomban rákerestem, hogy meleg e és rá is találtam hogy tényleg az.
2022. febr. 13. 16:09
 10/16 anonim ***** válasza:
23%

Vannak kutyafajták amik elég röhelyesen mutatnak egy férfi mellett.Ha tetszik ez valakinek ha nem.És igen,pont ezek.Yorkie,csivava,pomerániai..a szexualitáshoz ennek semmi köze ugyan,de akkor se mindenki kezdene szívesen valakivel akinek ilyen kis vakarcsa van.

Én nem szeretem őket,sok esetben már a kutyával sem vagyok kibékülve vagy épp a kutyatartás módjával..éppen ezért kutyás gazdát nem nagyon keresek.

2022. febr. 13. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!