Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan taszitó egy ilyen pénisz?
Figyelt kérdés
Ami enyhén (?) Éríntett PPP (pearly penile papules) ben.
18/f (szűz)
2017. ápr. 13. 11:46
1/10 anonim válasza:
gondold át ezt a kérdést és rájössz a válaszra! Szerinted bármelyik lánynak lenne gusztusa egy ilyenhez? Sose kapnék be vagy hagynám h berakjanak egy ilyet... sürgősen menj orvoshoz!
2/10 anonim válasza:
Ebből nem tudom elképzelni milyen lehet úgyhogy kép alapjàn válaszolhatnak ha gondolod.
3/10 anonim válasza:
ha csak sima pattanás az nem vészes, mert kezelgeted és elmúlik. De ha nem pati akkor b*zdmeg van. 19f
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Nem tudom miért ír olyan, akinek amúgy halvány lila fogalma nincs róla, hogy mi az, és még csak arra sem veszi a fáradtságot, hogy utánanézzen. A PPP nem fertőzés eredménye, nem betegség, hanem gyakorlatilag egy anatómiai variáció. Nincs vele semmi probléma, egy értelmesebb partner ezt feléri ésszel. A kevésbé értelmessel meg nem kell foglalkozni.
6/10 A kérdező kommentje:
4es! Ezt nem tudom, hogy minek linkelted.
Tisztában vagyok vele, hogy mi ez... És ez nem egy "betegség", csak esztétikai problem.
És többnyire csak költséges lézeres kezeléssel lehet eltávolítani Őket.
2017. ápr. 13. 12:06
7/10 A kérdező kommentje:
5.! Köszi, egyetértek...
2017. ápr. 13. 12:15
8/10 anonim válasza:
Azt írod, enyhén érintett. Akkor rajtad kívül senki nem fogja észrevenni. Egyrészt majdnem mindenkinek van. Másrészt a lányok nem szokták ennyire alaposan vizslatni a farkat. De ha mégis ráakadnál egy kis kiváncsira, annak fapofával megmondod, hogy a makk pereme némelyeknél ilyen. Azt fogja mondani: aha. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!