Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van tele ez a kategória ennyi frusztrált akárkivel?
20
De az is lehetséges, hogy ez egy tévképzet. Jelen pillanatban top10-ben leszel napi 10 válasszal is. :) Lásd Meta, aki toplista elején van, és nehéz lenne azzal vádolni, hogy ő trollkodja szét a témát, mikor nem anonim kommentel.
Egyébként pedig, szerintem itt a normális emberek lesznek a leginkább frusztráltak. A kérdések 80%-a jóval a józan ész keretein kívül születik, a válaszok úgyszintén. Itt az az ember, aki nincs hozzászokva az emberi butaság mély bugyraihoz, az rosszul lesz, és pillanatokra neurotikus. Minimum Buddhának kéne lenni, hogy ez ne így történjen.
Igen, pontosan erről beszélek. Több tucat macskás, kutyás facebook csoport szűnt meg az miatt, ahogyan a nők kikelve magukból odahanynak dolgokat a macskakkal, kutyákkal kapcsolatos dolgokhoz.
Én ki írtam egyszer, hogy mi baja lehet a kutyámnak, (lehangolt volt, unott, nem nagyon volt kedve játszani, enni evett, a kajára odajott...na mindegy) mert épp ünnep volt, sehol nem volt a közelben allatorvos, gondoltam hátha tud valaki segíteni....én olyan atkokat, rosszindulatosagot amit ott kaptam, még soha életemben nem kaptam sehol.
Ne legyen soha gyerekem, dögöljek meg, biztos van gyerekem és a pincében erőszakolom meg kínzom...áhh, kb sokkot kaptunk a párommal, hogy egy egyszerű kérdésre olyat írnak, hogy gyilkos, örült, pszichopata vagyok, talán embert is öltem...jelentve a rendőrségen a kérdés, komolyan mondom rendesen rosszul lettem kb.
Azóta távol tartom magam az állatos csoportoktol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!