Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van tele ez a kategória...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van tele ez a kategória ennyi frusztrált akárkivel?

Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 12:32
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
#18 igazad van, ott szabàlyos elmebetegek vannak, a pinanyaló kutyákat tartó elvàlt 45+ -os nők tiszta debelik - biztos akad kivétel is - a facebook csoportok ahol kutyánkénti fajták vannak ugye, és az ilyen macska méretű kutya csoportokban érződik az átlag alatti IQ-juk meg hogy frusztràltak, egyszerű példa, volt aki beírta hogy a barátja nem szereti hogy a kutya az ágyban van, erre a legtöbb kiégett egyből odafosta, hogy dobja ki a gyereket… meg kitesznek kèpeket a kutyáról a csoportba úgy, hogy oda írják “Anya elvitt ollós nénihez hogy szép legyek” tehát vannak bajok, gondolom te is valami hasonló kaliberű dolgokra gondolsz ott.
2022. febr. 13. 13:24
 22/33 A kérdező kommentje:
#21 beszèlgettem itt sokkal, aki tènyleg az volt, nem egy üzenetet vàltottunk, és nem ezt tapasztaltam, ott meg nem tudom mi a szituáció…
2022. febr. 13. 13:25
 23/33 anonim ***** válasza:
Amilyen priviket kapok, nem csodalom, ha mar leirom hogy nő vagyok,jonnek a megdugnalak ajanlatok.
2022. febr. 13. 13:26
 24/33 anonim ***** válasza:
55%
Mert nehéz az élet, nem kellek senkinek sem, van egy alapbetegségem+1 fétisem. (F)
2022. febr. 13. 13:27
 25/33 A kérdező kommentje:
#24 igen.. ez is egy jelenség itt.
2022. febr. 13. 13:29
 26/33 anonim ***** válasza:

20

De az is lehetséges, hogy ez egy tévképzet. Jelen pillanatban top10-ben leszel napi 10 válasszal is. :) Lásd Meta, aki toplista elején van, és nehéz lenne azzal vádolni, hogy ő trollkodja szét a témát, mikor nem anonim kommentel.

Egyébként pedig, szerintem itt a normális emberek lesznek a leginkább frusztráltak. A kérdések 80%-a jóval a józan ész keretein kívül születik, a válaszok úgyszintén. Itt az az ember, aki nincs hozzászokva az emberi butaság mély bugyraihoz, az rosszul lesz, és pillanatokra neurotikus. Minimum Buddhának kéne lenni, hogy ez ne így történjen.

2022. febr. 13. 14:26
 27/33 anonim ***** válasza:

Igen, pontosan erről beszélek. Több tucat macskás, kutyás facebook csoport szűnt meg az miatt, ahogyan a nők kikelve magukból odahanynak dolgokat a macskakkal, kutyákkal kapcsolatos dolgokhoz.

Én ki írtam egyszer, hogy mi baja lehet a kutyámnak, (lehangolt volt, unott, nem nagyon volt kedve játszani, enni evett, a kajára odajott...na mindegy) mert épp ünnep volt, sehol nem volt a közelben allatorvos, gondoltam hátha tud valaki segíteni....én olyan atkokat, rosszindulatosagot amit ott kaptam, még soha életemben nem kaptam sehol.

Ne legyen soha gyerekem, dögöljek meg, biztos van gyerekem és a pincében erőszakolom meg kínzom...áhh, kb sokkot kaptunk a párommal, hogy egy egyszerű kérdésre olyat írnak, hogy gyilkos, örült, pszichopata vagyok, talán embert is öltem...jelentve a rendőrségen a kérdés, komolyan mondom rendesen rosszul lettem kb.

Azóta távol tartom magam az állatos csoportoktol.

2022. febr. 13. 14:36
 28/33 A kérdező kommentje:
#26 ebbe is igazad van!
2022. febr. 13. 15:03
 29/33 anonim ***** válasza:
38%
Itt anonim mindenki egy troll, élőben pedig megszeppent kiscica.😸😽
2022. febr. 13. 15:03
 30/33 A kérdező kommentje:
#27 nem normàlisak.
2022. febr. 13. 15:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!