Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van tele ez a kategória ennyi frusztrált akárkivel?
"De itt a szex kategóriában zajlanak az ilyenek, mint a legyek."
nem csak itt, az összes többiben is.
sima statisztika: a válaszok nagy része azoktól származik, akik egész nap itt lebzselnek. akik pedig egész nap itt lógnak, azok általában nem az érdekes és kielégítő életet élő emberek.
"12/16 anonim ***** válasza:
"De itt a szex kategóriában zajlanak az ilyenek, mint a legyek."
nem csak itt, az összes többiben is.
sima statisztika: a válaszok nagy része azoktól származik, akik egész nap itt lebzselnek. akik pedig egész nap itt lógnak, azok általában nem az érdekes és kielégítő életet élő emberek."
A toplistán egészen felkerültem 1-2 hét alatt, mindösszesen napi ~10 perc ráfordítással. Szerintem meredeken túlbecsülöd azt, hogy mennyi idő napi 5-10 kérdésre választ adni.
"A toplistán egészen felkerültem 1-2 hét alatt, mindösszesen napi ~10 perc ráfordítással. Szerintem meredeken túlbecsülöd azt, hogy mennyi idő napi 5-10 kérdésre választ adni."
napi 5-10 válasz, az semmi. csak a szexualitás kategóriában az elmúlt 24 órában 150 új kérdés született. és vannak arcok, akik tényleg a nap nagy részében egyből ugranak az új kérdésekre.
"A nők között kevesebb a frusztrált azt figyeltem meg, a nők alatt értem a 30+ feletti korúakat, alatt közöttük is nagyon sok a frusztràlt"
én ebben nem vagyok biztos. csak nem igazán látogatják a szexualitás kategóriát. menj át a felnőtt párkapcsolatok kategóriába, ott majdnem akkora frusztrációval fogsz találkozni női oldalról, mintha inceleket olvasnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!