Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nincs egy kicsit pedofil...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs egy kicsit pedofil beütése a babapunci kifejezésnek?

Figyelt kérdés
Valami jobb szót kellene erre keríteni.
tegnap 22:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Szia! Keríts, szia.
tegnap 22:59
 2/11 anonim ***** válasza:
38%

De, igen.

Én már ajánlottam egy másik kifejezést rá.

Mivel az egész azon alapszik, hogy a szeméremajkak nem/kevésbé lógnak ki, ezért nevezzük: sima puncinak.

Ne mondjátok tehát ezt: babapunci.

Mondjátok ezt: sima punci.

tegnap 23:10
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Xdddddddddddd
tegnap 23:12
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Nincs rá jobb szó hisz azért baba mert olyan mint a kisbabáknak mert az ajkak nem lógnak

Nem "jöttek ki" mikor pubertált

Mert ugye senki nem születik salis nunival :)

N

tegnap 23:16
 5/11 anonim ***** válasza:

Pont ezért van pedós beütése ennek a szónak. Egy értelmes férfinek egy ilyen témában nem jut eszébe az, hogy a kisbabáknak milyen.

Nem tudom, miért kell a babákat belevonni ebbe a témába.

Egyébként több vitát is olvastam már itt az oldalon, ahol pedofilozzák azokat, akiknek az jön be, holott az emberek többsége nyilvánvalóan nem gondol babákra amikor arról van szó.

Ha megszüntetnénk ezt a szót, nem sértegetnének értelmes embereket, akik az érett nőkhöz vonzódnak.

#2 voltam

tegnap 23:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Az enyémet daginak csúfolták
tegnap 23:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha valakinek a babapofi(szőr nélküli arc) tetszik, azt se mondja senki pedofilnak.

tegnap 23:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Nézd, mindenki azt gondol amit akar, de szerintem a kettő nincs egy súlycsoportban. Azt gondolom, hogy a női nemi szerv olyan intim, és annyira felnőttes téma - ha szexuális szemszögből közelítjük meg - hogy ebbe nem kellene belevonni a babákat semmilyen szinten.

Nekem ez a szubjektív véleményem.

Egyébként GYIK-en kívül nem szoktam hallani a baba/salátapunci kifejezést.

Illetve egy nőtől - a volt baránőmtől - hallottam, hogy neki salátás. De, ő ide járt az oldalra, szal ráragadt az itteni gondolkodás, nyelvezet. 😅

tegnap 23:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább barackpunci..
tegnap 23:56
 10/11 anonim ***** válasza:
A barack az a seggre utal...
ma 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!