Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a rosszabb, ha megcsal a feleséged/férjed vagy, ha totál frigid lesz?
(Persze, olvastam, hogy mindkét nemnél használható a frigid szó, amint a szakemberek inkább hipoaktív szexuális vágy zavarnak hívnak, ám köznyelvben elfogadott a frigid szó alkalmazása.)
Mikor éreznéd magad kellemetlenebb helyzetben, ha mással élvezettel szexel, ám veled nem, vagy ha melletted teljesen elvesztette volna a szexuális vágyát, igényét?
Amennyiben megélted egyik vagy másik élthelyzetet, mit gondoltál saját magadról? Hibáztattad önmagad? Szembesültél a valós hibáiddal? Megcsaltad párod, szakítottál vele? Ha lett következő kapcsolatod, az jobban sikerült? Változtattál valamit a szexualitásodon?
(Tudom, a kapcsolat sokrétű, de jelenleg a szexualitás felől megközelítve érdekelne a vélemény és tapasztalat, még ha voltak is egyéb kapcsolati problémák.)
Ha engem megcsalna a feleségem, első körben azt venném górcső alá, hogy hol van a történetben az én felelősségem. Mert akit megcsalnak, annak bizony vastagon benne van a keze! Ő volt kevés, ő nem tudta életben tartani a párja szerelmét, hűségét.
A frigiditás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!