Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek, akik visszafogadtatok feleségeiteket megcsalás után, rosszabb lett, jobb a hazassag, vagy folytatódott a félrelépés?
Az a kérdés, hogy sikerül-e kijavítani az adott problémát, problémákat? KÖZÖSEN!
Ha nem megy, akkor előbb-utóbb visszatérnek a régi dolgok.
Folytatódott a félrelépés.
Máig nem értem mire volt ez jó.
En visszafogadtam, nekunk jobb lett a kapcsolatunk mint elotte volt de sokat dolgoztunk rajta, hogy ez mukodjon. A felesegenek egyejese volt, nem viszonya szoval ennyiert azert nem dobom, ahhoz tobb kell.
Az anyosomnak 5 evig szeretoje volt az aposom mellett de visszafogadta, a viszony megszunt es valami 50 eve boldog hazasok, imadjak egymast es aposom a mai napig azt mondja h elete legjobb dontese volt, h nem hallgatott azokra akik azt javasoltak, hogy valjon el.
Van ellenepelda egy haverom, szinten nos a felesege 6 evig csalta mert szerelmes lett valami kollegajaba. A haverom valni akart de a csaj konyorgott mert van ket gyerekuk...visszafogadta. Rosszabb hazassagot meg nem lattam, idegenkent elnek egymas mellett, nem ertem mire jo ez de masok vagyunk. Mondjuk az o hazassaguk sosem volt fenyes.
Szoval ez fugg attol, h elotte mennyire volt jo a hazassag a mienk jo volt de mint kesobb kiderult neki kellett az, h elcsabitson valakit, unatkozott, kiprobalta-ez van. Nem esett jol de megertettem es azota sem tema nalunk, es jol dontottem azzal, hogy nem hagytam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!