Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk mit gondolnátok olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit gondolnátok olyan csajról aki már az első csókotoktól teljesen nedves lenne? Ciki?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, és elég régóta nem randiztam mert előtte hosszú kapcsolatban voltam.

És randiztam a sráccal, a végén egy jó hosszú szenvedélyes csók is volt, és közben nem is éreztem túl nagy szexuális vágyat, mégis hazajöttem és csak azt láttam hogy nem hogy a bugyim átázott de még a nadrágomon is foltot hagyott...

Hát már előre félek mi lesz ha mondjuk ágyba kerülünk és ott csókol meg.

Fiúk voltatok már ilyen helyzetben? Meglepődtetek mikor mondjuk elsőre nyúltatok be oda és extrán nedves volt? Nagyon gáz ez egy nő számára?

2022. febr. 12. 23:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
teljesen élvezném : ) izgató lenne
2022. febr. 12. 23:10
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, hogy nőként válaszolok, de szerintem ez a normális. Én is ilyen vagyok, nyilván ha kívánom az illetőt, annak testi jelei is vannak. A férfiaknak feláll, mi nedvesedünk, ez az ideális.
2022. febr. 12. 23:13
 3/20 anonim ***** válasza:
91%

Élvezném

Pozitívum lenne

2022. febr. 12. 23:18
 4/20 anonim ***** válasza:
91%

többször volt ilyen, mondhatni "rosszabb" partnerem is volt ennél

szerintem ezzel nincs gond, izgató tud lenni, ha valóban megfelelő partner :)

2022. febr. 12. 23:18
 5/20 anonim ***** válasza:
16%
Ha medencében csókolózunk, nedvesedhet bármennyire, nekem nem tűnik fel.
2022. febr. 12. 23:21
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ciki??? Ezt tényleg megkérdezed? Jézus, te hol élsz? Ez számomra annak a jele, hogy a csaj rohadtul kíván, így még izgató is! Ez kb. ugyanaz, mint amikor itt kérdezgetik a pasik, hogy a sok sperma izgató-e a nőknek... Na, én meg ugyanúgy állok a női nedvhez. Ezen is lemérem azt, hogy mennyire izgult fel... ;)
2022. febr. 12. 23:26
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ciki? Viszont ha ilyen butaságokat kérdezne, az már ciki lenne.
2022. febr. 12. 23:45
 8/20 anonim ***** válasza:
60%

Számomra ez pasiként nagyon izgató lenne,élvezném,tetszene...

Bár találkozhatnék,beszélgethetnék priviben ilyen lánnyal,nővel!!!

F

2022. febr. 13. 03:27
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lenne már ciki? Erről álmodik egy pasi, nem?
2022. febr. 13. 04:14
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Figy' ha eljuttok odáig hogy a pasi tudja nedves vagy - azaz benyúlt a bugyidba - akkor nagyon is fog neki tetszeni és csuda büszke lesz magára hogy "beindított".
2022. febr. 13. 04:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!