Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, első randin mit gondolnátok erről?
Egy hozzám képest idősebb pasival, megbeszéltem egy randit.
Viszonylag nagy a távolság, de Ő jön hozzám. Az nem kérdés, hogy lesz szex is, hisz erről szól a randi.
Még 1x sem találkoztunk, azt már megbeszéltük milyen ruhában várjam.
Viszont kínosnak érezném, hogy "kérsz-e valamit inni?" v "hogy utaztál?" stb hisz mindketten tudjuk mit akarunk.
Arra gondoltam, hogy elején picit rámenős lennék és akár már az előszobában egy csókot követően leszopnám. (Gyakorlatilag 1percel a találkozásunk után).
Utána menne minden a maga utján.
A végén pedig már tudunk beszélgetni, ismerkedni.
Ezzel megelőzve a kínos, hogyan kezdjünk neki dolgokat.
Szerintetek ez ciki lenne?
Vagy bejönne?
A határozottab pasikat szeretem ezt mondtam is neki, de kétlem hogy az elején letámadna.
Sosem volt még ilyen randim, hogy ismeretlenül hozzám jön, de nagyon várom.
Nem kell semmit tenned.Minden alakul majd spontán.
Azt ajánlom hogy ne tedd.Még akkor sem,ha mindketten tudjátok hogy mi lesz.
Egy idősebb pasi igyekszik megadni a módját.A szex sem 2 percig fog tartani.Ilyenkor mar másként gondolkodik az ember mint 20 on evesen.A minőségi hosszan tartó élvezetek fontosabbak,mint a mennyiségi és gyors numerak.
Inkább vmi jo kis vacsival borral várd.Beszélgessetek.Hagyd hogy kibontakozzon.
Én szeretem minden percét kiélvezni egy együttlétnek,nem csak durr bele a közepébe!
51F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!