Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, első randin mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, első randin mit gondolnátok erről?

Figyelt kérdés

Egy hozzám képest idősebb pasival, megbeszéltem egy randit.

Viszonylag nagy a távolság, de Ő jön hozzám. Az nem kérdés, hogy lesz szex is, hisz erről szól a randi.

Még 1x sem találkoztunk, azt már megbeszéltük milyen ruhában várjam.

Viszont kínosnak érezném, hogy "kérsz-e valamit inni?" v "hogy utaztál?" stb hisz mindketten tudjuk mit akarunk.

Arra gondoltam, hogy elején picit rámenős lennék és akár már az előszobában egy csókot követően leszopnám. (Gyakorlatilag 1percel a találkozásunk után).

Utána menne minden a maga utján.

A végén pedig már tudunk beszélgetni, ismerkedni.

Ezzel megelőzve a kínos, hogyan kezdjünk neki dolgokat.

Szerintetek ez ciki lenne?

Vagy bejönne?

A határozottab pasikat szeretem ezt mondtam is neki, de kétlem hogy az elején letámadna.

Sosem volt még ilyen randim, hogy ismeretlenül hozzám jön, de nagyon várom.

2021. dec. 12. 08:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Voltak hasonló randijaim és hidd el, nem kínos az elején az a pár mondat beszélgetés a csók és egyebek előtt. Volt már olyan, hogy nagyon kívántam a pasit és gyakorlatilag rávetettem magam, meg is lepődött meg nehezebben is teljesített utána. :D Persze, ez attól is függ, mikor szexelt utoljára meg hasonlók, de szerintem nem kínos a beszélgetés, hogy van, hogy utazott, elvégre emberek vagytok, fontos a dolognak ez a része is, sokat hozzáad a testi vonzalomhoz is. :) 28L
2021. dec. 12. 10:15
 12/17 anonim ***** válasza:
43%
Nem érsz meg egy patront se kerdezo
2021. dec. 12. 11:01
 13/17 anonim ***** válasza:
66%

Nekem szinte az összes tartós kapcsolatom hasonlóan indult. Mondjuk inkább buliban egymásba gabalyodással (csók, ölelés, fenékfogás, merevedés, simogatás) nem konkrétan randival. Szóval annyira nem extrém a dolog, hisz buliban is előfordul, hogy egymásba gabalyodnak emberek.

Én mondjuk mindig akartam folytatást is, így lett a legtöbb ilyenből kapcsolat. Legalább szexkapcsolat.

Ez a finom vacsi és bor marha jól hangzik, csak hát ezt inkább étteremben tudod megejteni vele, otthon mit tudsz neki 22 évesen főzni? Paprikás csirkét nokedlivel?

Ha a férfi szabja meg a randi helyét és nem étteremben fizet neked vacsorát, akkor teljesen felesleges neked vacsorával várni az otthonodban.

Ha nálad találkoztok, akkor mindketten tudjátok, hogy szex lesz, utána meg esetleg kajarendelés. Vagy elmentek enni.

Az is egy mese, hogy idősebb férfiaknál minőségibb a szex. Huszonévesem kemények maradnak órakig, az ötvenesek meg nem.

Ez a te kapcsolatotok, úgy csináld, ahogy neked megfelel.

2021. dec. 12. 11:19
 14/17 dregor ***** válasza:
40%
Hmm valaki itt tökéletes feleség alapanyag... :D
2021. dec. 12. 14:41
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
Örülnék neki. 30+F :-)
2021. dec. 14. 12:02
 16/17 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk azt remélni lehet, hogy amikor meglátod élőben, akkor nem az a gondolatod, hogy nem ilyennek képzelted el és elmegy a kedved az egésztől...
2021. dec. 14. 12:26
 17/17 mantis religiosa ***** válasza:
85%
Mesélj mi volt?!
2021. dec. 14. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!