Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok legvadabb félrelépés ami egyértelmű volt de sikerült kidumálnotok?Hogy volt?
Elég nagy kuss van ahhoz képest hogy a nők kb. 80 százaléka félrejár. Csak hogy legyen valami válasz itt is, egy aktuális sztori a melóhelyemről.Adott négy párocska: 🤵👰, 👨🦰👩🦰, 🙆♂️🙆♀️, 🤦🤦♂️. Elsőként az történt hogy 👰 szemet vetett👨🦰-ra. A vonzalom kölcsönösnek bizonyult, ennek elég nyilvánvaló jelei is voltak és ezt nem csak a munkatársak hanem 🤵 is észrevette. Persze👰 elmondta őt ezért minden hülyének hogy csak beképzeli a dolgokat meg nem is úgy van semmi ahogy azt🤵 állítja. Aztán egy piás este 👰 lebukott👨🦰-el egy elég nehezen kimagyarázható helyzetben, ruha nélkül. 👰 saját állítása szerint olyan részeg volt hogy azt se tudta hogy hol van. Nem is dugtak csak ott voltak és azt sem tudja hogy miért nem volt rajtuk ruha. Meg ez csak egyszeri alkalom volt, ezelőtt vele soha nem történt ilyesmi. Mivel a lebukás pillanatában 👨🦰 pénisze nem volt 👰 vaginájában ezért ezt a mesét jobb híján el kellett fogadni. 🤵 el is lett mondva minden gyerekes hülyének meg baromnak hogy mit gerjeszti itt a feszkót. Eközben a magát elhanyagoltnak érző 👩🦰 összeszűrte a levet 🙆♂️-val aki szintén elhanyagolva és megalázva érezte magát miután a cégnél azt rebesgették hogy az asszonykáját(🙆♀️) egy helyi cigó🦍 kezelgeti rendszeresen. 🙆♂️ afférja kiderült a telefonos üzenetváltásokból, emiatt 🙆♀️ összekúrt egy régebbi pasijával(🤦♂️)is. 🙆♂️🙆♀️-éknél most áll a bál mert fölvették és már el is tapsolták a babavárót, úsznak a hitelekben, szarban a haza. Közben 👨🦰 borította a bilit, bevallotta hogy azon a bizonyon napon nem csak meztelenkedés volt hanem qrelás is meg amúgy már hónapok óta tolja a 👰-kének meg szerelmes is belé. Viszont 👰 erre az egészre csak kalandként tekintett és bár állítása szerint 🤵 gyengén teljesít az ágyban mégis vele maradna mert az érdekei ezt diktálják. Azóta hetente többször posztolgat a facén életbölcsességeket a megbocsátásról, bűnbánatról, ilyesmikről hogy lássák az ismerősei hogy ő milyen mélyérzésű nő. 👨🦰 párját, 👩🦰-t érzelmileg mélyen megérintette párja hűtlensége ezért búfelejtésként gyorsan összefeküdt egyik udvarlójával🤹♂️-vel. Viszont 🤹♂️ farka mint azt közhírré tette kicsinek bizonyult a számára ezért megbocsátott a jóval méretesebb szerszámmal megáldott 👨🦰-nak. Persze 🤦 sem maradhatott hoppon ő meg a főnöknek tette szét a lábát minden mindegy alapon.
Itt tartunk most, de persze zajlik az élet tovább, gyerekkori barátom van most ki teljesen miután kiderült hogy tíz évvel fiatalabb asszonykája egy vazelines farkú c!Gánnyal járogatott össze az utóbbi időben. Most agyal hogy lehet hogy nem érte meg feleségül venni a kis cukit meg 20 millás lakáshitelt fölvenni vele. De sebaj, legalább nem unalmas az élet.
A pasim a haverja kocsijában megtalálta a bugyimat.
Mondjuk nem kellet kimagyarázni.
Én vállallom: fiatal voltam és naív. Van férjem, kirakatnak. Személyiségre tökéletes, jól keres, jó a humora, dee az ágyban 0. Ellenben van egy szeretőm, aki egy bunkó, de isteni a szex vele. Mentem már úgy haza, hogy kiszívta a nyakam. A férjem elhitte, hogy ő szívta meg erősebben, csak nem emlékszik rá. Buktam már tenyérnyomot a fenekemen, arra azt mondtam, hogy a barátnőm volt, hülyeségből. Telefonon igazolta. Aztán harapásnyom a vállamon, arra azt mondtam, hogy kidörzsölt valami.
Igazából néha azt gondolom, hogy tudja, hogy félre járok, csak neki is kényelmes velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!