Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerjek meg idősebb akár 28-45 éves nőket 19évesen? Nagyon vonzódom hozzájuk de egyértelműen nincsenek ilyen korú hölgyek a környezetemben pedig mindig is oda voltam értük.
Én 19 évesen a munkahelyemen jöttem össze anno egy 27 csajjal.
Szerintem, ami fontos, hogy egy 27 fölött nagyon mást keresnek mint a 19 éves fiú átlag. Nem akarnak minden hétvégén csatak részegen bulizni. Inkább egy komolyabb férfira vágynak, aki a közös élethez biztonságot adnak.
Az én esetemben a csajnak az akkori párja, mint utólag kiderült nem dugta meg rendesen ez volt a váló ok. Engem meg úgy ismert meg, hogy egy csöndes megfontolt srác vagyok.
Szerintem egyébként ez nálam is inkább "szerencse" volt. Sok ilyen idős nő teljesen ignoralja a fitalakat ilyen tekintetben. Esélyt se adva bizonyítani. Ami részben jogos, mert amire vágynak, jó sex és biztonság, azt egy 19 éves nagyon kis eséllyel fogja megadni nekik. Inkább a biztosabbra mennek.
De igen ahogy írták ott a Tinder biztos van egy kettő aki ilyen kalandra vágyik.
Vagy menj el egy Telemarketingre, ügyfélszolgálatra dolgozni. Az ott dolgozók 80% nő. Ott biztos lesz kapás.
Sikerült párt találnod kérdező?
30 n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!