Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az alábbi cselekedetek közül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi cselekedetek közül a) melyeknek van egyértelmű szexuális töltete?

Figyelt kérdés

b) melyek alapján tetszel a pasinak

c) melyik nem jelent semmit?

d) melyik nem eldönthető?

1. A pasi feltűnően sokáig tartja veled a szemkontaktust beszéd nélkül.

2. Azt mondja, jó a nadrágod.

3. Ha többen vagytok egy társaságban és történetet mesél, legtöbbször neked magyaráz, a te reakciód érdekli.

4. Megjegyzi, amit mondasz neki, sőt olyan dolgot tud rólad, amit neki nem említettél, tehát mással is beszélt rólad.

5. A hátad mögött bombanőnek nevez.

6. Kisimítja a hajat az arcodból.

7. A kezét a fenekedre teszi, az ujjaival “mászik” egyre lejjebb, de nem nyúl a szoknyád alá.

8. Tánc közben mögéd áll, végigsimít a melleden.

9. Arra utalgat, hogy biztosan sikeres vagy a férfiak körében.

10. Egy széken ül unottan, amint meglát, mozgatni kezdi a lábát.

12. A ruhádat igazítod, mire azt mondja: “vetkőzöl? Helyes, csak nyugodtan!”

13. Rossz hírt mondasz neki, mire ő viccesen: “jaj, ne izgass!”

#ezilyen
2021. nov. 23. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:
52%
Tényleg ilyen életképtelenek vagytok, hogy kerülgetitek egymást, képtelenek vagyok lépni, és ilyen kérdéseket írogattok? Nem vagyok túl öreg, csak 24 éves (nő) de amikor én voltam tini, meg még most is az van, hogy ha akar valamit a férfi, akkor jelzi, és én viszonzom/elutasítom. Vagy épp én kezdeményezek, flört, ilyenek.
2021. nov. 23. 18:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezek kitalált szituációk, nem vagyok életképtelen.
2021. nov. 23. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!