Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőt tartok - a barátnőm elől, hogy tudom eltitkolni?
Ja, meg még fontos, hogy a dugást ütemezd, hogy az asszony ne vegye észre, hogy épp nincs kedved "állandóan". Magyarán úgy csináld, hogy a szeretőddel a dugás mindig az asszonnyal való 2 dugás közé essen időben.
Előző voltam megint.
Ohhh, még:
Androidon van olyan, hogy Second Space, vagy több felhasználó beállítása.
Ha csinálsz egy másik felhasználót, akkor egy telefonban azonnal lesz kettő. A jobbak azt is tudják, hogy mondjuk a kisujjad ujjlenyomatához társítják a másik usert, és kapásból azt nyitják. Ez is egy ezredmásodperc alatt eltüntethető, mert csak lezárod a telefonod, és kész.
Ott aztán rakhatsz fel Tindert, stb.
Soha ki nem derül, ha nem beszélsz róla.
Előző + előző voltam.
#12 Hatalmas nagy seggfej vagy, de teljesen profi! :D
Én is tökéletesen így csináltam mikor az exet kezdtem csalni a jelenlegi asszonykámmal :D
Komoly bűnözők irigyelnék ezt a fajta minden részletre kiterjedő precizitást.
Isaac Asimov írta az Alapítvány valamelyik részében:
"... A jó hazugság nem szégyelli önmagát..."
Ez azt jelenti, hogy sose legyen átlátszó indokod amikor találkoztok valahol a csajjal. Tehát ne mond, hogy haverokkal vagy mert azzal le tudsz bukni három hét múlva is. Bármilyen jó haverod van.
Mindig olyan ürügyed legyen ami valóban reális, még akár igaz is, de közben mellette meg szájába élvezel a csajnak.
#16, hmmmm, még fiatal lehetsz, azt hiszem. Az élet bonyolult, hosszú, sokrétegű, komoly dolog. A szerelem pl. nem múlt el esetemben. De a szex ögyet meg kell oldani valahogyan.
Majd megérted.
48F
11# igen profin leírtad ezt, csupán egyetlen dolgot hagytál ki az pedig a női megérzés.
Ha szeret még a párod akkor észreveszi hogy valami nincs rendben, sumákolsz. Testbeszéd stb. Ha már nem szeret és szarik rád,vagy ugyanezt csinálja mint te akkor nem veszi észre, vagy nem érdekli.
N
#19 igazad lehet.
Le is teszteltem ezt, amikor még nem volt semmi. Igen, megérzi.
Azóta még egyet finomítottam a módszereimen.
Nem írom le nyilvánosan, az már mesterkurzus.
#11 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!