Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megfogadtam hogy nem verem ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfogadtam hogy nem verem ki és ha tartok 1-1 csaló napot azzal könnyen vissza eshetek?

Figyelt kérdés
Szóval Január elsején megfogadtam hogy leszokok a napi (vagy néha napi többszöri) hokizásról. De viszont a napokba egyre többször áll fel és jön rám hogy ki szeretném verni. Hogyha tartok néha csaló napokat és kiverem akkor könnyen lehet hogy amíg ezeket csinálom nem fogok róla leszokni? Vagy könnyen visszaeshetek és napi szinten kiverem?

2022. febr. 5. 23:27
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
25%

Keress valami napi teendőt amire rámegy az egész napod és akkor nem fogsz a verésre gondolni. Például délutánig melózól vagy suli, aztán edzés vagy valami időtöltés, lényeg ha lekötöd mással a figyelmed, akkor eszedbe se fog jutni.

Az elején én is nehezen szoktam le, de már annyi dolog van, hogy idő sincsen nagyon, igen előfordul, hogy feláll napközben, de ezáltal a szexre jobban érzek késztetést, ami sokkal egészségesebb hosszú távon, mint a hokizás.

Nézz utána a recska hatásaira, aztán kétszer is meggondolod, hogy verjed, azzal meg nincs gond, ha hetente becsúszik 1-2.

2022. febr. 5. 23:37
 2/29 A kérdező kommentje:

Általába délelött suliba vagyok, délután edzek, csak most egy sérülés miatt műteni fognak és még utána is 1-2 hónapot fix nem edzhetek ezért nem tudok itthon mit csinálni sajnos.

De az esetek többségében este jön rám fürdéskor, vagy közvetlen lefekvés elött.

2022. febr. 5. 23:44
 3/29 anonim ***** válasza:
62%

Miért kéne leszokni róla? Esténként kiverni teljesen oké, és még aludni is jobban fogsz. Fogadd meg jó tanácsom, amíg tini vagy, addig kell a farkad megtanulni használni. Mind a lányoknak, mind a fiúknak a maszturbálás alatt nagy feladatuk van, meg kell tanulniuk a saját testük működését. Ez esetedben olyan fontos dolgokat jelent, mint pl. megtanulni melyik az a pont, ahonnan már biztosan ejakulálni fogsz, megtanulni esetleg ezelőtt a pont előtt megállni, stb. Nem kell ebből semmilyen bűntudatot csinálni, verjed csak a brét, de rendesen! Nem 2 perc alatt sietve, akkor inkább ne is csináld! Olvass utána -> edging, reddit forum esetleg. Tanuld meg, és a nőknél is nagy sikered lesz!

Ps. a #nofap csak akkor jöhet szóba, ha olyan függő vagy, hogy az ártalmas az életedre nézve. Nekem úgy tünik, hogy neked semmilyen ártalmat nem okoz, ez nem függőség, hogy minden nap este kicsapod. Az természetes...

2022. febr. 6. 00:22
 4/29 anonim ***** válasza:
20%
Nem, ez nem természetes, hogy naponta, vagy naponta többször matyizik. Ez már függőség.
2022. febr. 6. 00:28
 5/29 anonim ***** válasza:
60%

Mitől lenne nem természetes, ha naponta matyizik?

Függőség lenne? Definiáld a függőséget, kérlek! A függőség, mint olyan, egy pszichiátriai állapot, ami elég jól definiált. A napi matyizás ténye semmilyen módon nem elégíti ki a függőség diagnosztikai feltételeit.

Fiatal, és gondolom nincs barátnője sem. Így esténként maszturbálni nem, hogy nem káros, de, ha nem nyomorékul van csinálva, akkor inkább hasznos. Nincs az az orvos, vagy releváns szakember, aki azt mondaná, hogy minden nap masztizni káros. Káros lenne, ha emiatt nem ismerkedne mondjuk. Vagy, ha nem bírná ki, hogy ne verje ki olyan helyen, ahol nem szabadna. Vagy, ha túl sok időt venne el az életéből. Vagy.... STB

Így, ebben a formában EZ NEM KÁROS.

2022. febr. 6. 00:31
 6/29 A kérdező kommentje:

Kezdenek a válaszok eltérni a kérdéstől.

4es: Nem azt kérdeztem hogy függőség vagy nem. Le van írva a kérdés, légyszives arra válaszolj ha tudsz.

Alapból is le szeretnék róla szokni csak 1-2 naponta rámjön hogy akarom csinálni és az mennyire tud befolyásolni a leszokásban. Mert már több mint 1 hónapja nem csináltam és nem szeretném hogy ez az idő csak az a pár alkalom miatt "kárba vesszen".

Remélem ezt az utolsó mondatot értitek. Máshogy nem tudtam megfogalmazni.

2022. febr. 6. 00:41
 7/29 anonim ***** válasza:

Semmi káros nincs benne, főleg fiatalon a teljesn átlagos igény a napi vagy a napi esetleg több. Értemetlen önsanyargatás visszatartani.

Olvastam egy cikket pár hónapja, hogy régóta elterjedt tévhit, hogy a sok maszti problémás vagy káros. És szakemberek próbálnak ez ellen küzdeni, mivel egyáltalán nem káros, sőt!

2022. febr. 6. 00:45
 8/29 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező, amit csinálni akarsz, az határos azzal, mintha azt mondanád, hogy

"Szeretnék leszokni a mindenapos evésről"

"Szeretnék leszokni a mindenapos alvásról"

ésatöbbi

Ez egy természetes, ösztönszerű, alapszükséglet. Van barátnőd, akivel kiélheted szexuális igényeid? Ha igen, és, képes kielégíteni a szükségleteid, akkor persze, simán lehet, hogy hülyeség verni a farkad. De, ha ez nem így van, és magad vagy, akkor amit akarsz, az valami tévhiteken alapuló, nem túl egészséges bűntudat keltés, semmi más.

2022. febr. 6. 00:47
 9/29 A kérdező kommentje:

Igazából amikor napi szinten vertem ki akkor úgy éreztem hogy egyre jobban perverz vagyok és erte több dolgot értek félre.

Ami óta nem csinálom, az óta egyre kevesebbszer fordul ez elő velem.

2022. febr. 6. 00:49
 10/29 anonim ***** válasza:
7-es válaszoló vagyok. Mi az hogy egyre több dolgot értesz félre? Ezt nem tudom ide kötni. És miben merül ki a perverzség?
2022. febr. 6. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!