Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mivel lehet lenyűgözni benneteket egy szexkapcsolat kezdetén? Holnap találkozom egy sráccal,szexkapcsolat lesz, persze ha jó a szex csak akkor. Még soha nem találkoztunk, csak írogattunk vágyaink egyeznek, de azért mégis tartok tőle.
Nem kamuztam, eddig is magamat adtam. Önbizalom? Talán azért tartok tőle, mert soha nem találkoztam így senkivel és már fél éve nem szexeltem.
Nálatok hogy zajlott egy ilyen találkozó?
Azt írtad a vágyak egyeznek, ez már fél siker, gondolom képet láttál róla. Egyszer volt ilyen találkozóm, ugyanígy tartottam tőle, egy hetet írogattunk előtte,izgultam nagyon, de már az első pillanatban elszállt az izgalmam, mert ő olyan cuki volt átölelt és adott egy puszit. Beültünk egy kávézóba ott beszélgettünk, hát az már ott kiderült hogy a kémia működik, és az első szex vele, hihetetlen volt, szerintem azért mert előtte sokat írogattunk a témában.
Ha szimpatikus volt írásban akkor elvileg nem lehet gond. Hajrá.
N
Egyéb függő, de ha tényleg eleget beszélgettetek a dologról, akkor tudod, hogy mi kell neki.
De ha esetleg az érdekel, hogy pl engem mivel lehetne, akkor írj egy üzenetet 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!