Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen nehéz szexkapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz szexkapcsolatott találni?

Figyelt kérdés
Már pár hónapja keresek egy nőt aki szívesen benne lenne, de eléggé nehéz találni nekem nem is megy. Normálisnak mondanám magam. Bármikor bármiről el lehet beszélgetni velem, de igy sem jönnek össze a dokgok. Csajok ennyire nem nyitottak az ilyen dolgokra vagy csak én keresek rossz helyen?

2021. okt. 6. 08:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%

Én pl elég nyitott vagyok, szexpartnert keresek, akivel az ágyon kívül is jó viszonyt tudok kialakítani. De kevés ilyen pasi van sajnos. 🤷🏼‍♀️

30N

2021. okt. 6. 08:29
 2/16 anonim ***** válasza:
40%

Szia,egyes.

Én is ilyen partnert keresek.

Amennyiben van kedved írj privátban,

egy érett ffinak.

2021. okt. 6. 08:56
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Van aki nyitott rá, van aki nem. Nálam sem olyan könnyű ez, mert van olyan vágyam is amihez bizalom kell, az meg nem alakul ki fél perc alatt. Itt az oldalon meg rengeteg a kamus.

N

2021. okt. 6. 09:59
 4/16 anonim ***** válasza:
62%

2x volt szexkapcsolatom , mind a 2 egyejszakasnak indult . Mindketten oda tettuk magunkat az ejszaka majd reggel szamcserevel valtunk el hogy majd ismetlunk . Az elso fel evig se tartott , a 2. Kb1 evig majd kapcsolat vegul hazassag … de egyikunk se gondolta az elejen .

29f

2021. okt. 6. 10:23
 5/16 Mrcock ***** válasza:
66%

Én is szexpartnert keresek aki sub és tényleg vágyik egy tartalmas barátság extrákkal kapcsolatra! De valamiért nincs ilyen nő…

33/f BP

2021. okt. 6. 11:20
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy én vagyok valahol defektes vagy elbaszott. De én csak szexre könnyebben találok nőt, mint kapcsolatra. Pedig inkább párkapcsolatot szeretnék...
2021. okt. 7. 02:17
 7/16 anonim ***** válasza:
85%

6os: mostanában, ahogy én látom, a nők is inkább függetlenségre vágynak. Pl itt vagyok én. Túl egy rossz házasságon, gyerekekkel nem keresek jelenleg párt. Volt akivel a szex kapcsolat működött, de végül többet akart. Én viszont végre szabad vagyok, független. Nem vágyom most másra. Viszont, szexpartnert baromi nehéz találni, aki normális, értelmes, és az ágyban is tud teljesíteni 🤷🏼‍♀️

(Nem kérek privátot többet, az 1es válaszoló is én vagyok 😉)

2021. okt. 7. 11:38
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

7-es kiírása, meg egy másik hasonló témájú kirakott kérdés kicsit más megvilágításba helyezte ezt a dolgot.

Rengeteg helyen olvasom (csak tudnám miért fórumozok... régen sosem csináltam, de komolyan :D ) hogy szinte lehetetlen csak szexre nőt találni. Talán azért mert egy szexelni akaró nőre 5000 férfi jut. Nekem meg valahogy sikerül mostanában, pedig nem tartom magam egy vonzó férfinak. Annyi, hogy adok magamra és normális vagyok (jó egyáltalán nem vagyok normális, sőőt, viszont kiválóan megtudom játszani :D )

De sosem értettem, hogy egy nő aki 5000 férfi közül is válogathat miért pont velem akar lenni még akkor is ha utazni kell hozzá stb. De erre nem gondoltam, hogy nekik is ennyire nehéz.

2021. okt. 7. 13:28
 9/16 anonim ***** válasza:
8as, hidd el, hogy az. Van egy minimum szint ami alá egy nő sem megy, így kicsit válogat. Meg azért ne a világ végén lakjon a pasi stb.
2021. okt. 12. 13:08
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a távolság pont hogy nem akadály ilyen kapcsolatban.
2021. okt. 12. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!