Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen nehéz szexkapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz szexkapcsolatott találni?

Figyelt kérdés
Már pár hónapja keresek egy nőt aki szívesen benne lenne, de eléggé nehéz találni nekem nem is megy. Normálisnak mondanám magam. Bármikor bármiről el lehet beszélgetni velem, de igy sem jönnek össze a dokgok. Csajok ennyire nem nyitottak az ilyen dolgokra vagy csak én keresek rossz helyen?

2021. okt. 6. 08:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Attól függ, mekkora távolság. legtöbben szeretnének azért legalább heti 1x találkozni a partnerrel, de mondjuk ha 2-2,5 óra csak az oda út, azt nem vállalják. 🤷🏼‍♀️

Én sem. Számomra kb 45 perc az a lélektani határ, amennyit utaznék

2021. okt. 12. 14:57
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem gond a távolság.

Heti szinten sem.

2021. okt. 12. 17:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Jó neked. A jelenlegi benzin árak mellett, nekem sajnos gond lenne a rendszeres hosszabb út 😔
2021. okt. 12. 21:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Sajnos függetlenként is nehéz nőt találni, pláne nem csak szexre🙄

F43

2021. okt. 25. 20:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nyitott vagyok, de sajna nagyon igényes, csak kifejezetten helyes férfiak, fiúk jöhetnek szóba.

Thug life.

34/N

2021. nov. 3. 19:23
 16/16 anonim ***** válasza:
15-ös, akkor nem teszek ajánlatot neked. Zacskóval a fejemen kell mászkálnom a városban, különben sikoltozva menekülnek előlem az emberek...
2021. nov. 3. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!