Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik hogy ennyire nehéz ma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy ennyire nehéz ma szexkapcsolatra nőt találni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok bunkó. El mondom az öszintèt.

Igènyes vagyok magamra.

És semi

2021. júl. 25. 07:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

Nem. Én például szex kapcsolatot keresek.

De normális pasit aki közel is van na olyat alig lehet találni.

2021. júl. 25. 07:17
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Minden szexkapcsolatot kereső nőre jut minimum 10 férfi, de szerintem keveset mondtam nagyon...
2021. júl. 25. 07:21
 3/15 anonim ***** válasza:
85%

Szerinted hány pasi keres ilyen kapcsolatot? Elárulom: sokan.

Ha pedig ennyi ember közül lehet válogatni, akkor nehogy már az én qrva anyámat legyen, ha a hierarchia csúcsán lévő, legszexibb, legkedvezőbb péniszű, legintelligensebbet választom. Ti is ezt tennétek fordított esetben.

2021. júl. 25. 07:37
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy van, amikor szám szerűen többen vannnak a csajok.

CSak ők nem ilyen módon akarnak keresni .

2021. júl. 25. 07:38
 5/15 anonim ***** válasza:
82%

4.

Hiába van több nő, ha alapvetően ugyanazok a férfiak tetszenek nekik kisebb-nagyobb átfedésekkel.

2021. júl. 25. 07:46
 6/15 anonim ***** válasza:
86%

Minél inkább csak szexről szól egy férfi-nő kapcsolat, annál jobban szintjük felettit kapnak erre a nők. Ha sikeres vagy, akkor kellemes kompromisszum lehet pl. egy csinos, munkásosztálybeli, ajándékokat kedvelő csaj.

Egyetemeken nálunk is gyakori az olyan féri-nő kapcsolat, ami szinte teljesen csak a szexről szól, de ilyenkor is egymást nyíltan felvállalják párjuknak. Közösen nyaralnak, jellemzően együtt buliznak, egymás egy-egy családi eseményére is elmennek.

2021. júl. 25. 07:55
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszi a normàlis vàlaszokat
2021. júl. 25. 07:57
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én találtam, lett volna több lehetőségem is, de nem volt meg a szimpátia.
2021. júl. 25. 08:33
 9/15 A kérdező kommentje:

8 az tényleg nem ârt.

Az jó dolog ha meg van

2021. júl. 25. 08:38
 10/15 anonim ***** válasza:
83%

Mert a nők a szexkapcsolatot arra használják, hogy később esetleg több is lehet belőle.

Csak a filmekben meg sorozatokban tesznek úgy, mintha csak a szex lenne a lényege...

2021. júl. 25. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!