Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy ennyire nehéz ma szexkapcsolatra nőt találni?
Nem vagyok bunkó. El mondom az öszintèt.
Igènyes vagyok magamra.
És semi
Nem. Én például szex kapcsolatot keresek.
De normális pasit aki közel is van na olyat alig lehet találni.
Szerinted hány pasi keres ilyen kapcsolatot? Elárulom: sokan.
Ha pedig ennyi ember közül lehet válogatni, akkor nehogy már az én qrva anyámat legyen, ha a hierarchia csúcsán lévő, legszexibb, legkedvezőbb péniszű, legintelligensebbet választom. Ti is ezt tennétek fordított esetben.
Dehogy van, amikor szám szerűen többen vannnak a csajok.
CSak ők nem ilyen módon akarnak keresni .
4.
Hiába van több nő, ha alapvetően ugyanazok a férfiak tetszenek nekik kisebb-nagyobb átfedésekkel.
Minél inkább csak szexről szól egy férfi-nő kapcsolat, annál jobban szintjük felettit kapnak erre a nők. Ha sikeres vagy, akkor kellemes kompromisszum lehet pl. egy csinos, munkásosztálybeli, ajándékokat kedvelő csaj.
Egyetemeken nálunk is gyakori az olyan féri-nő kapcsolat, ami szinte teljesen csak a szexről szól, de ilyenkor is egymást nyíltan felvállalják párjuknak. Közösen nyaralnak, jellemzően együtt buliznak, egymás egy-egy családi eseményére is elmennek.
8 az tényleg nem ârt.
Az jó dolog ha meg van
Mert a nők a szexkapcsolatot arra használják, hogy később esetleg több is lehet belőle.
Csak a filmekben meg sorozatokban tesznek úgy, mintha csak a szex lenne a lényege...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!