Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik hogy ennyire nehéz ma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy ennyire nehéz ma szexkapcsolatra nőt találni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok bunkó. El mondom az öszintèt.

Igènyes vagyok magamra.

És semi

2021. júl. 25. 07:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%

Férfiként írom, hogy ameddig olyan munkakörben dolgoztam, ahol sok ember megfordult, nem volt gond az ismerkedés. Nem azt mondom, hogy akire rástartoltam egyből sikerült, de kb 5-ből 3-szor kapcsolat lett belőle (szex vagy szimpla párkapcsolat), 2-szer meg kosár.

De online valamiért egyből ignorálnak a nők, amikor kiderül, hogy "csak" 174 centi magas vagyok. Olyankor mindjárt nem számít, hogy mekkora a hancúrlécem. Hozzáteszem, hogy ezek kb 150-165 magas nők. Ha ez csak szex, akkor miért a magasság a lényeges? Online ezen sorozatban elbukok.

2021. júl. 25. 10:13
 12/15 anonim ***** válasza:
86%

Azért nehéz, mert a nők nagy része nem akar ingyen kurv.. a lenni. Legalábbis én nem.

Legyen normális a pasi, ne csak az ő vágyai legyenek fontosak... Ez csak álom...

2021. júl. 25. 10:50
 13/15 anonim ***** válasza:
94%

12- es válaszoló

Teljesen igazad van,egyetértek.

Nekem sikerült talàlnom szexkapcsolatot, egy figyelmes,rendes,idősebb férfi személyében és anyagilag is megéri.

2021. júl. 25. 17:04
 14/15 anonim ***** válasza:
97%

Nem nehéz.

Akár innen is lehet találni.

Sajnos rám szinte csak ilyenek írnak innét.

2021. júl. 26. 10:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

12

Ahhoz képest, ha egy nő feldob egy online profilt partnerkeresőre, amin csak az áll, hogy csak ki akarja nyalatni magát rendszeresen, annyi privit kap, hogy szinte befő a fiókja.

2021. júl. 26. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!