Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogadtam hogy nem verem ki és ha tartok 1-1 csaló napot azzal könnyen vissza eshetek?
13: A nofap erős személyiségfejlesztő erővel bír, és tekintve hogy nem vagyunk állatok, kifejezetten üdvös, ha valaki ilyen szinten kontrollálni tudja az ösztöneit.
Nem arról van szó, hogy bűnös dologként éli meg, egyszerűen csak szeretné kontroll alá vonni az ösztöneit. Nem tudom, ezen mi nem érthető..
A Maslow piramist meg hagyjuk, számtalan kritika érte, ezer sebből vérzik, semmiképp nem lehet referenciának tekinteni.
Én csak azt nem értem, hogy a sok matyikirály miért akarja itt mindenáron visszarántani a kérdezőt oda, ahonnan nagy munkával kimászott??..
22
Kontrol alá vétel = nofap?
Egyébként már sorry, de aki tudja hogy kell értelmesen maszturbálni, az ott fog csak igazán önkontrollt gyakorolni.
Aki meg azt hiszi, hogy attól, hogy ember ő nem állat, azt talán szóra sem érdemes méltatni. Azért vannak az ilyen jellegű dolgok, mint szexualitás ösztönszerűen, tudatalól, hogy a hozzád hasonlók nehogy véletlen úgy döntsenek, hogy szaporodni baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!