Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretőt tartok - a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőt tartok - a barátnőm elől, hogy tudom eltitkolni?

Figyelt kérdés
Hm?

2022. febr. 11. 15:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
31%
Ne mondd el.
2022. febr. 11. 15:12
 2/20 anonim ***** válasza:
66%
ha ezt tanitani kell, akkor engedd el a dolgot
2022. febr. 11. 15:15
 3/20 anonim ***** válasza:
65%

Loptam az auchanból egy tollat, hogy tudom eltitkolni?

Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, igaz-e?

2022. febr. 11. 15:18
 4/20 A kérdező kommentje:
Tipikus hibák listájára gondolok, azért nem én buknék le először a világon
2022. febr. 11. 15:20
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
Hát először is nagyon fontos, hogy ne mondd el neki...
2022. febr. 11. 15:21
 6/20 anonim ***** válasza:
53%
A szerető 3 dolgot nem tudhat meg soha. Hogy hol laksz, hol dolgozol, és mi a mindennap használt mobilod száma. Ez a taktika eddig bejött. Soha nem buktam le.
2022. febr. 11. 15:22
 7/20 anonim ***** válasza:
56%
Remélem minél hamarabb rajta kap és kidob.
2022. febr. 11. 15:26
 8/20 anonim ***** válasza:
21%
Semmiképp se a saját mobilodról, saját facebookodról, stb tartsd vele a kapcsolatot.
2022. febr. 11. 15:31
 9/20 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem csak akkor nem jön rá előbb-utóbb, ha ő is tart szeretőt.
2022. febr. 11. 15:37
 10/20 anonim ***** válasza:
47%

Saját mobil(szám használata) esetén:

Viber-ben tudsz Hide-ra tenni bármely chat-et. Emellett szintén egyedi chat-re le tudod tiltani az értesítéseket. Csinálhatod azt, hogy az értesítést hagyod, de a chat le van hide-olva. Ebben az esetben pittyen, de nem látszik a tartalom, kód ismeretében lehetetlen megnézni az üzenetet.

Legyen nálad a parfümöd, amikor hozzá mész és akció után, hazaérés előtt 1 órával tegyél magadra picit, hogy saját illatod legyen.

Kérd meg, hogy ne parfümözze szét magát ! :)

Ne élvezz a gatyádba/ruhádra.

Rúzsfolt, hajszál, stb... ez tök logi

Tarts egy olyan böngészőt a gépeden, aminek nincs kinn a linkje a desktopon sem, sőt a Startmenüben sem. Csak te tudd hol kell indítani. Abban teljes életet élhetsz, még akkor is, ha közben a laptopod nincs lekódolva. Egy kattintással azonnal bezárhatod az ablakot, és megszűnik a veszély. Én néha írok választ Tinderen csajnak miközben a párom kimegy pisilni filmezés közben az ágyból.

Bejövő hívást tiltsd le előre, ha még nem bízol benne, vagy már félsz, hogy felnyom az asszonyodnál :)

Nem baj, ha nem tudja hol laksz, dolgozol pontosan.

Vagy mindezt csináld úgy, hogy ő is ugyanabban a családi állapotban legyen, akkor mindketten értitek a helyzet súlyát, ergó nem cseszitek el a másik életét.

Facebook-odat zárd le "Csak barátoknak" beállításra. Eleve ne fészbukozz, bakker elképesztően múlt évezredi fos.

Szexjátékszereidet és a gumit tartsd nála.

Ujjazáskor a karikagyűrűd vedd le, mert még bennemarad a puncijában.

Ha nő vagy és gumival kúrtak meg, akkor mosd ki a puncid mielőtt a férjed kinyal délután. Én konkrétan láttam már emiatt válást, mert a férj megérezte a gumi illatát a felesége punciján. Nem viccelek.

Legyenek (virtuális) haverbarátaid, akivel eljársz otthonról csak úgy.

Néha ne válaszolj az asszony Viber üzenetére, és este mondd neki, hogy bocsi, nem láttam, szarakodik a Viber, vagy hasonló. Szokjon hozzá, hogy nem mindig válaszolsz azonnal neki. Miközben a szeretőddel dugsz ugyebár nem fog menni majd.

Na, aki eddig végigolvasta, dobhatja is a lepontozást :)

2022. febr. 11. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!