Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim arra izgul ha tiszta szőr a puncim, hasam, hónaljam, de már elegem van belőle, de nem merem leszedni?
11#
Azért mert te olyan vagy mint egy orángután ,felesleges propagálni a szőrt.
Az 1860 években a tundrabugyi meg a lobogós betyárgatya volt a divat.Ez meg nem indok,hogy most is abba kéne lenni.
#11: na ebből kb egy szó sem igaz.
Azért mert neked tetszik a szőr, a többség ezzel nincs így. Teljesen felesleges konteókat gyártani a saját preferenciád igazolására.
Neked a szőrös jön be. OK, semmi gond, szíved joga. De ne erőltesd az ízlésedet másokra.
Nekem a csupasz jön be, magamon és a pasimon is. Mégsem szólom le azokat, akik a szőröst szeretik, mert joguk van hozzá, hogy a saját ízlésükön belül találjanak maguknak társat.
Ez kb olyan, mint ha leszólnál, mert nekem a magas pasik tetszenek, mint sok más nőnek, pedig bezzeg az őskorban meg az ókorban a legtöbb pasi max 160 centi volt, mégis jók voltak a nőknek.
Holott azért, mert nekem a magas jön be, még nem mondom, hogy az alacsonyabbak nem férfiak, csak nem az én ízlésem.
Szánalmas ez az ideologizálás, amely ráadásul a tények ferdítésén vagy épp tagadásán alapszik.
Már ne is haragudj kérdező, de egy normális párkapcsolatban ezt nem full random emberektől, hanem a párunktól kérdezzük meg. MEGBESZÉLJÜK ki mit szeretne és kitalálunk valamit, ami mindkettőnknek jó lesz.
"A múlt század kilencvenes éveiig szinte csak a qrvák borotválták a nemiszervüket, sőt, a hatvanas évek előtt a hónaljukat is csak az előadóművészek."
Nincs olyan kultúra a világon, aminél ilyen-olyan formában ne lenne jelen a szőrtelenítés. Na erre varrjál gombot.
"Nincs olyan kultúra a világon, aminél ilyen-olyan formában ne lenne jelen a szőrtelenítés. Na erre varrjál gombot."
Ettől még az európai kultúrában nem túl régen tényleg k.rvásnak számított a punciszőrhöz nyúlni.
#17: ez konkrétan nem igaz.
Ne akarj légből kapott ideológiákat kitalálni, pusztán a szőrmániád igazolására.
Szereted a szőrt? Jogod van hozzá, ízlés dolga, ugyanúgy, ahogy szeretheted a Teslát is.
Attól még nem kell ostobán megmagyarázni, és ráerőltetni az ízlésed másokra. Ha én nem szeretem a Teslát, meg a szőrt sem, hiába találsz ki bármilyen mesét, akkor se fogom megszeretni. Ettől még felőlem lehetsz Teslás és szőrös is, csak engem nem érdekel.
Miért lettek lepontozva azok akik a szőröset pártolják?
A kérdésre hasznos választ adtak. Nem teljesen értem, hogy csak azért, mert más a véleménye lepontozák a hasznos válaszokat.
Hát ez tényleg baromi hasznos segítség, hogy pár random ember beírkálja, neki mennyire tetszik a szőrös...
Ezzel az infóval rögvest megoldja a barátja és közte fenálló konfliktust.
Borotváld le a nő doki előtt. Rakd el és szárítsd ki.
Pasiddal szex előtt ragaszd vissza.
Csinálhatsz belőle intimparókát is és csak szexnél vedd fel.
Kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!