Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim arra izgul ha tiszta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim arra izgul ha tiszta szőr a puncim, hasam, hónaljam, de már elegem van belőle, de nem merem leszedni?

Figyelt kérdés
Nem merem leszedni mert félek hogy megsértődik rám, ígysem találkozunk sokat. Ő arra izgul ha tiszta szőr vagyok de már egy éve növesztem miatta és kényelmetlen, viszket, nem érzem jól magam szőrösen. Nemsokára megyek nődokihoz, addigra szeretném leszedni de félek a pasim reakciójától.
2022. febr. 1. 07:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
40%

11#

Azért mert te olyan vagy mint egy orángután ,felesleges propagálni a szőrt.

Az 1860 években a tundrabugyi meg a lobogós betyárgatya volt a divat.Ez meg nem indok,hogy most is abba kéne lenni.

2022. febr. 1. 08:52
 12/20 anonim ***** válasza:
75%

#11: na ebből kb egy szó sem igaz.

Azért mert neked tetszik a szőr, a többség ezzel nincs így. Teljesen felesleges konteókat gyártani a saját preferenciád igazolására.

Neked a szőrös jön be. OK, semmi gond, szíved joga. De ne erőltesd az ízlésedet másokra.

Nekem a csupasz jön be, magamon és a pasimon is. Mégsem szólom le azokat, akik a szőröst szeretik, mert joguk van hozzá, hogy a saját ízlésükön belül találjanak maguknak társat.

Ez kb olyan, mint ha leszólnál, mert nekem a magas pasik tetszenek, mint sok más nőnek, pedig bezzeg az őskorban meg az ókorban a legtöbb pasi max 160 centi volt, mégis jók voltak a nőknek.

Holott azért, mert nekem a magas jön be, még nem mondom, hogy az alacsonyabbak nem férfiak, csak nem az én ízlésem.

Szánalmas ez az ideologizálás, amely ráadásul a tények ferdítésén vagy épp tagadásán alapszik.

2022. febr. 1. 09:22
 13/20 anonim ***** válasza:
53%
A szőrös punci baromi izgató, hagyd csak meg. A nőgyógyászt nem zavarja, sőt, van aki támogatja a szőrt, mert véd a fertőzés ellen. Amúgy is nem a szőrtől viszket. Ha leszednéd a szőrt, mégjobban viszketne.
2022. febr. 1. 09:52
 14/20 anonim ***** válasza:
48%

Már ne is haragudj kérdező, de egy normális párkapcsolatban ezt nem full random emberektől, hanem a párunktól kérdezzük meg. MEGBESZÉLJÜK ki mit szeretne és kitalálunk valamit, ami mindkettőnknek jó lesz.

"A múlt század kilencvenes éveiig szinte csak a qrvák borotválták a nemiszervüket, sőt, a hatvanas évek előtt a hónaljukat is csak az előadóművészek."

Nincs olyan kultúra a világon, aminél ilyen-olyan formában ne lenne jelen a szőrtelenítés. Na erre varrjál gombot.

2022. febr. 1. 10:19
 15/20 anonim ***** válasza:
31%

"Nincs olyan kultúra a világon, aminél ilyen-olyan formában ne lenne jelen a szőrtelenítés. Na erre varrjál gombot."

Ettől még az európai kultúrában nem túl régen tényleg k.rvásnak számított a punciszőrhöz nyúlni.

2022. febr. 1. 11:01
 16/20 anonim ***** válasza:
93%

#17: ez konkrétan nem igaz.

Ne akarj légből kapott ideológiákat kitalálni, pusztán a szőrmániád igazolására.

Szereted a szőrt? Jogod van hozzá, ízlés dolga, ugyanúgy, ahogy szeretheted a Teslát is.

Attól még nem kell ostobán megmagyarázni, és ráerőltetni az ízlésed másokra. Ha én nem szeretem a Teslát, meg a szőrt sem, hiába találsz ki bármilyen mesét, akkor se fogom megszeretni. Ettől még felőlem lehetsz Teslás és szőrös is, csak engem nem érdekel.

2022. febr. 1. 11:07
 17/20 anonim ***** válasza:
46%

Miért lettek lepontozva azok akik a szőröset pártolják?

A kérdésre hasznos választ adtak. Nem teljesen értem, hogy csak azért, mert más a véleménye lepontozák a hasznos válaszokat.

2022. febr. 1. 13:07
 18/20 anonim ***** válasza:
73%

Hát ez tényleg baromi hasznos segítség, hogy pár random ember beírkálja, neki mennyire tetszik a szőrös...

Ezzel az infóval rögvest megoldja a barátja és közte fenálló konfliktust.

2022. febr. 1. 13:22
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Borotváld le a nő doki előtt. Rakd el és szárítsd ki.

Pasiddal szex előtt ragaszd vissza.

Csinálhatsz belőle intimparókát is és csak szexnél vedd fel.

Kész.

2022. febr. 1. 13:39
 20/20 anonim ***** válasza:
31%
18, mert az hasznos infó, hogy másnak a kopasz tetszik? :D
2022. febr. 1. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!